Кандидатів не має жодна серйозна політсила, - Яковлев про вибори мера в Луцьку

3
2
Кандидатів не має жодна серйозна політсила, - Яковлев про вибори мера в Луцьку
Радник голови Волинської облдержадміністрації Тарас Яковлев вважає, що Луцькрада не має права говорити, що вибори луцького мера затягують у парламенті, бо сама зволікала з передачею документів у Верховну Раду.

Про це Тарас Яковлев заявив у прямому ефірі суспільно-політичного ток-шоу Волині "Протилежний погляд LIVE" у п'ятницю, 2 лютого, під час дискусії з нинішнім секретарем Луцькради Григорієм Пустовітом.

На думку Тараса Яковлева, радника голови ОДА, чим швидше відбудуться вибори міського голови, тим краще.

"Я хотів би нагадати, як готувались документи на передачу у Верховну Раду, щоб вона таки ці вибори призначила. Якщо Микола Ярославович помер 3 лютого, то в кінці травня, чи на початку червня, не пам'ятаю, тільки був переданий повний пакет документів у ВР, щоби таки рішення могло бути прийнятим. Луцька міська рада (це орган набагато менший, набагато менш бюрократичний) на декілька місяців затягувала цей процес, Григорію Олександровичу, ви про це дуже добре знаєте. Але чомусь міська рада на той час не спромоглась цього зробити і зробила це, по-моєму за 3,5 місяці. І говорити після цього, що тепер затягує ВР – так, можливо, певні бюрократичні процеси не дають можливість це зробити, але це є колективна, скажімо, відповідальність, або, можливо, безвідповідальність", – каже Тарас Яковлев.

На думку Григорія Пустовіта проведення виборів затягують у парламенті.

"Ви бачите, яка ситуація. Фактично постійний комітет Верховної Ради, який очолює Сергій Власенко, прийняв рішення провести вибори в вересні місці. Але ВР не спромоглася навіть це питання внести в порядок денний. На сьогодні ми бачимо незацікавленість провладної коаліції, тих людей, які сьогодні нам опонують по суті, незацікавленість взяти участь у виборчій кампанії, незацікавленість взяти й позмагатися своїми програмами. Я думаю це пов’язано із відсутністю кандидата в опонентів", – переконаний Григорій Пустовіт.

“На жаль, кандидатів сьогодні, мабуть, не має жодна серйозна політична сила, яка буде приймати участь у виборчому процесі. На сьогодні кандидатів достойних ні в кого немає, тому це досить сумнівний аргумент”, - вважає колишній перший заступник Луцького міського голови.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Нащо вам мер коли вас приєднають до Рівно. Ви ж придурки.
Відповісти
придурків може і приєднають туди. де їм місце. а в луцьку буде свій мер - господар. хлопець з села і з амбіціями точно не укропівськими.
Відповісти
ідіть на... в своє село, сільські хлопці з амбіціями...
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні