«Поліщук не готовий бути мером. І в УКРОПі це знають», - Яковлев

4
2
«Поліщук не готовий бути мером. І в УКРОПі це знають», - Яковлев
Радник голови Волинської ОДА Тарас Яковлев вважає, що Ігор Поліщук не готовий очолити міську громаду.

Про це він розповів у прямому ефірі суспільно-політичного ток-шоу Волині "Протилежний погляд LIVE" у п'ятницю, 2 лютого.

На думку секретаря Луцькради Григорія Пустовіта, фаворит серед потенційних кандидатів на посаду мера Луцька уже є.

“Давайте відверто говорити: проводяться соціологічні опитування. На сьогоднішній день явний фаворит - молода людина, діючий депутат, який має відношення до сьогоднішнього керівництва містом. Відповідно до соціологічних опитувань, Ігор Поліщук сьогодні має більше 40 відсотків підтримки. Але кого висуне політична партія УКРОП - це їхня справа”, - каже Пустовіт.

Радник голови Волинської ОДА Тарас Яковлев заявив, що вважає, що такий прогноз далекий від реального стану справ. Ігор Поліщук, на його думку не готовий до такої посади. У політичній силі УКРОП це розуміють, каже Яковлев, але не озвучують.

Щодо того, чи можуть лучани побачити ім’я Тараса Яковлева серед кандидатів на посаду міського голови, то екс-перший заступник Миколи Романюка не відкидає такий варіант.

“Це дуже відповідальне рішення. Очолювати громаду, то не просто бути міським головою, лідером і задовільнити свої амбіції. В першу чергу, це величезна відповідальність, величезний тягар і проблеми, з якими треба буде щодня боротися і зустрічатися. Для себе я ще такого рішення не прийняв. Хоча такий варіант теж можливий”, - зауважує Тарас Яковлев.

Нагадаємо, Тарас Яковлев заявив, що жодна серйозна політична сила сьогодні не має достойного кандидата на посаду Луцького міського голови. А політолог Михайло Наход зазначив, що лучани сьогодні воліють бачити на посаді мера людину, схожу за якостями до покійного Миколи Романюка.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ігор Поліщук має стільки відсотків,як і Пустовіт. З точністю на 100 відсотків,що кандидата на посаду міського голови,немає жодна політична сила,яка представлена в міській раді.Єдиний вихід, це те,що заявляв Поліщук_написати заяви про складання депутатських мандатів.ВСІМ фракціям без винятку,це буде проява патріотизму вболівання за долю міста.Якщо ви патріоти _доведіть цей патріотизм лучанам.
Відповісти
Я вирішу малята сам, хто буде мером в мому місті,
підказку дам Вам вороги, щоб голови Ви не ламали:
Хто господарочку веде і хлопцем не поганим є?
- рідня моя - моя кровинка це Грішка, Грішенька, Грішинька!
Відповісти
Поліщук це клоун як Товстенюк і Палиця
Відповісти
ну, Палиця - далеко не клоун,а от його кадри - такі, тут важко не погодитись
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні