Лучани хочуть бачити на виборах мера людину, схожу на Миколу Романюка, - політолог

9
-2
Лучани хочуть бачити на виборах мера людину, схожу на Миколу Романюка, - політолог
На майбутніх виборах Луцького міського голови основними конкурентами будуть дві політичні групи, вважає Михайло Наход.

Про це голова центру Політичного аналізу та виборчого консалтингу Михайло Наход заявив у прямому ефірі суспільно-політичного ток-шоу Волині "Протилежний погляд LIVE" у п'ятницю, 2 лютого

“Згідно із соціологічними опитуваннями, які проводила наша організація торік, лучани хочуть бачити на цій посаді людину, схожу за якостями на покійного Миколу Романюка. Тобто чесного, порядного, досвідченого управлінця або господарника. Якщо політичні сили запропонують таких кандидатів, то між ними і буде вестися боротьба”, - наголосив Михайло Наход.

Такі лідери, каже він, в Луцьку є, але невідомо, чи вони візьмуть участь у виборах.

“Потрібно розуміти, коли відбудуться вибори. Чи це будуть позачергові вибори чи все таки Луцьк буде без міського голови до черговий виборів 2020 року. Безумовно, основні політичні сили, які представлені зараз у парламенті та у Луцькій міській раді, будуть висувати своїх кандидатів. Хтось із них буде реально боротися за посаду, а хтось виконуватиме партійне чи якесь інше завдання.

Дві політичні групи, які представлені в міській раді й які сьогодні ведуть безкомпромісну політичну боротьбу, очевидно, і на виборах будуть основними конкурентами. Але яких канидатів вони запропонують лучанам, поки що це питання лишається відкритим”, - вважає політолог.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ну то вибирайте такого як Романюк , а то виберуть якогось "долбодятла", і потім нарікають що нічого не робить,не продавайте голоси!!
Відповісти
Цікаво, звісно зауважено: такі літери є, але чи візьмуть вони участь у виборах??
Вербич наприклад. Вже там все знає шо як де робиться , досвіду вагон.
А укропівці і петюшники разом із юльченками бридота в очах лучан бо
А) не зорганізувались заради вирішення хоч однієї загальноміської РЕАЛЬНОЇ проблеми. це і транспортна і дорожна в значній мірі і лікарняна, і по розкопках і по церковниках. все на самопливі.
Б) всі гуртом слину пустили на центральний Ринок. Одне це вже підстава їх закидати лайном і шоб більше на очі не показувався жоден!
Буде Яручик. Бо Вербич не піде в кандидати.
Відповісти
Про Вербича, ви, звичайно, пожартували?
Відповісти
Ясен перець.Наход там ,де бабло.Покровського на мера буде просувати.Що тут думати.
Відповісти
місту с**ка. так чи інакше. думка виборців вже нічого не варта, результат виборів буде таким, про який домовляться феодальні кланчики. прострибали лучани своє місто. вітаю, лучани. потік гідності тільки відкрився, далі буде ще цікавіше.
Відповісти
Не розумію різниці між управлінцем та господарником. Господарник то управлінець у бізнесі.Та і взагалі слово якесь ... Завгоспом-прапорщиком попахує)
Відповісти
Мером буде Товстенюк - це прекрасний управлінець, гарний господарник, порядна та чесна людина, добрейшої душі чоловік, добрий та щириц, гарний сімянин, публічна людина з вишуканими манерами, і на наш субєктиний погляд найкращий мер для Лучан, оце браття та сестри ЗАЖИВНМ.
Відповісти
МЕРОМ ВИБИРАТИМЕМО ВУСЕНКО.... А ЦИХ НАПЕРСТОЧНИКІВ ВІДПРАВИМО НА ПОЛІТИЧНУ СВАЛКУ...
Відповісти
Не бути Товстенюку мером - він он людину збив не так давно десь у двотисячних і сматався! а потім без перестанку копів купляв, прокуристів і певно шо суддів... йому море по коліна! Не треба нам такого ізверга в кермо міста, шоб чавив усе перед собою.. як дурне, як безмозке, як гадина.
Яручик спокійний і людяний. Рік попритирається і залучивши потрібну команду надасть лучанам мудрий акуратний менеджмент, без махання мечами і пустої пальби пердяків.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні