Львівський суд відмовився продовжувати справу луцьких депутатів-«відкликанців»

1
1
Львівський суд відмовився продовжувати справу луцьких депутатів-«відкликанців»
Львівський апеляційний суд відмовився скасовувати рішення терчвиборкому, який зупинив відкликання п'яти депутатів Луцької міської ради.

Про це написав радник Луцького міського голови Ігор Поліщук на своїй сторінці у Фейсбуці.

Нагадаємо, у липні 2017 року кілька сотень лучан утворили ініціативну групу, яка в подальшому збирала підписи за відкликання п’яти депутатів міської ради. Йдеться про Євгенія Ткачука, Олександра Козлюка, Сергія Булу, Костянтина Петрочука та Аркадія Соломатіна.

Члени ТВК систематично не приходили на засідання, затягуючи процес, а пізніше й зовсім зупинили процедуру відкликання депутатів.

Оскаржувати таке рішення ТВК вирішили у суді. Керівник ініціативної групи, депутат Луцької міської ради Артем Запотоцький у своєму позові просив визнати постанову терчвиборкому протиправною. Однак, служителі Феміди вирішили не задовольняти позову.

"Рішення Луцької міської виборчої комісії залишилось в силі", - написав Ігор Поліщук.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Працюйте і не зважайте на банду, а ми вас знову виберемо
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні