Лучанка скляною пляшкою жорстоко побила жінку в дитячому садочку

0
5
Лучанка скляною пляшкою жорстоко побила жінку в дитячому садочку
У Луцьку засудили жінку, яка скляною пляшкою побила іншу жінку у ДНЗ №34, що на вулиці Сагайдачного.

Судове засідання відбувалося у приміщенні Луцького міськрайонного суду Волинської області, - повідомляє Інформаційне агентство Волинські новини.

Так, 9 червня 2016 року, у службовому кабінеті ДНЗ №34, жінка умисно нанесла один удар скляною пляшкою в тім’яну ділянку голови потерпілій. Після того штовхнула її в бік, унаслідок чого остання впала спиною на підлогу.

Коли потерпіла лежала на спині, обвинувачена сперлась їй на груди та п'ять разів вдарила по голові, а в подальшому скляною пляшкою нанесла удар в ліву кисть і ще 5 ударів по голові. Після цього потерпіла отримала тілесні ушкодження легкої та середньої тяжкості.

Обвинувачена частково визнала свою вину, заперечивши удар пляшкою в ліву кисть та ще 5 ударів по голові потерпілої після цього.

Допитані свідки розповіли суду, що, зайшовши до кабінету, вони побачили на підлозі обвинувачену, яка тримала щось в руках. Також руки в жінки були всі у крові.

Відтак, зважаючи на показання свідків та висновки судового-медичного експерта, суд визнав обвинувачену винною у вчинені злочину та призначив покарання у вигляді обмеження волі строком на один рік.

Окрім того, на користь потерпілої суд стягнув 4052 гривні завданої матеріальної шкоди, 10 тисяч гривень моральної шкоди, а також 1500 витрат на правову допомогу.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні