«Тєлєкампанія “Аверс” дно таки пробила», - Володимир Пащенко

10
-4
«Тєлєкампанія “Аверс” дно таки пробила», - Володимир Пащенко
Журналіст не має права співпрацювати з "напівбандитськими" структурами, як це, судячи з так званих "плівок Тиводара" робила керівник телекомпанії "Аверс" Наталія Московка, - вважає громадській діяч і медіа-менеджер Володимир Пащенко.

Про це Пащенко пише у своєму блозі. на Волинь24.

«Плівки Тиводара продемонстрували: Наталія Московка працює у тісній зв’язці з напівбандитським формуванням. З каламутними особами, які стежать за людьми, ховаються мєжду машинами, хапаються за “волини”, кажуть через слово “бл....” і так далі...»,- йдеться у тексті.

«Наталія Московка – керівник цілої телекомпанії. Здавалося б, авторитетної і такої, де працює цілий колектив журналістів. Вона - медійник з величезним досвідом. Зі зв’язками і знайомствами. Мала б вести авторську програму. Чи бути ведучою цікавого ток-шоу. Спілкуватися з відвідувачами через помічника чи асистента. Одним словом, претендувати на роль волинської Опри Уінфрі, Ірини Ванникової, чи хоча б Алли Мазур...

А тут – якісь тітушки, зйомки ручками, волини, матюки... Так і напрошується ймовірне продовження цього ряду: сходки, заточки, жмури, малини, маляви... І фінал: “голубі лєтят над нашей зонай”..." - пише Пащенко.

"Звертаюся до вас журналісти “Аверсу” і “Волинських новин”: ви добре подумали про те тавро, яке стоятиме на вашій репутації? Адже ваша робота у структурі з бандитсько-тітушною репутацією – то вже не припущення, не оціночне судження, не твердження опонентів. То вже факт" - наголосив Пащенко.

Нагадаємо, СБУ оприлюднила записи телефонних розмов керівника громадського формування «Варта порядку» Олександра Тиводара, в яких він дає вказівки стежити за людьми, а також - купувати спецзасоби.

На одній із плівок зафіксована телефонна розмова Тиводара про передачу знятих відео телеканалу "Аверс", зокрема Наталі Московці.

Дивитись також фото, зроблені "Вартою порядку" під час стеження.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Шеф-редактором вона була ще при Величкові. Нині ж - директор "тєлєкампанії".
Відповісти
А мені її по-людськи шкода. Вляпалась у банду, але вона вірний виконавець аж до "мозга костей". То ж і мусить те ярмо нести. Я б так не змогла, та і на Аверсі вже згідних його нести дуже мало. Тільки й того, що з-під палки виходять до центрального входу звернення записувати. Сум...
Відповісти
хіба це журналіст ,журналіст повинен проводити розслідування а лише тоді подавати матеріал ,аце просто співучасниця злочинного формування,яка за гроші рідну матір продасть,
Відповісти
Надіюсь ця ш...вка сяде
Відповісти
Непоганий кооператив намітився: напівбандитське угрупування у незаконний спосіб і використовуючи незаконні засоби збирає про бізнесменів, депутатів, суддів інформацію, передає її АВЕРСУ, який клепає сюжети, висвітлюючи все так як треба "Пахану". Третя організація, так званий "Благодійний фонд", використовуючи той же ЗМІ , робить презентабельний вигляд тому ж "Пахану", який на копійки , в порівняно звичайно, із вкраденим у нас з вами, надає благодіну допомогу, роблячи самопіар, маючи на меті прийти до влади у м. Луцьку та вкрасти ще більше. Все є що треба для майбутніх виборів. Лучани не попадайтесь на гачок московкам. "паханам". всі ми його знаємо, і подібним
Відповісти
Риба гниє з голови. Памятаєте, в записі розмови запитання безмозглого демидюка: "...а що скаже петрович?". Палиця фінансує злочини для досягнення власних інтересів. Все починається з бабла олігарха. Шайка бандитів одягнена, накормлена і отримає зарплату за його бабло.
Відповісти
лучани втомились від війни континіуму з укропом, а журналісти усіх волинських видань пробили дно. просто закрийтесь
Відповісти
Московка ти стала політичною проституткою журналістики, як ти тепер можеш в очі дивитися своїм колегам, людям, дітям за це гидоття, що зараз показуєш по аверсу і за те як ти співпрацюєш з бандитами... Фу аж бридко...
Відповісти
Весь цей "Аверс "продажний.Хіба тільки Московка?
Відповісти
Московку вже покарало життя, але вона ще того не зрозуміла.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні