07 вересня, 2017, 12:44

#ПлівкиТиводара як вирок журналістиці

Вчора усі слухали #ПлівкиТиводара. Обурювалися рівнем відчуття безкарності, який демонстрували “переговорщики”. Сміялися над стилем спілкування і культури цих “шпигунів нового часу”. Хвалили СБУ, які зробили нестандартний медіа-хід.

А я вчергове засмутився. Бо побачив, як наша журналістика пробила чергове дно.

*. *. *

Ні, я далекий від наївного бажання відстоювати повну незалежність медіа від бізнесу, влади, олігархів, граду, магнітних бур, фаз місяця чи ще чогось. Я реаліст, і розумію правила гри.

Але тєлєкампанія “Аверс” дно таки пробила.

Бо #ПлівкиТиводара продемонстрували: Наталія Московка працює у тісній зв’язці з напівбандитським формуванням. З каламутними особами, які стежать за людьми, ховаються мєжду машинами, хапаються за “волини”, кажуть через слово “бл....” і так далі...

*. *. *

Нагадаю: Наталія Московка – керівник цілої телекомпанії. Здавалося б, авторитетної і такої, де працює цілий колектив журналістів.

Наталія Московка

Наталія Московка – медійник з величезним досвідом. Зі зв’язками і знайомствами. Мала б вести авторську програму. Чи бути ведучою цікавого ток-шоу. Спілкуватися з відвідувачами через помічника чи асистента. Одним словом, претендувати на роль волинської Опри Уінфрі, Ірини Ванникової, чи хоча б Алли Мазур...

А тут – якісь тітушки, зйомки ручками, волини, матюки... Так і напрошується ймовірне продовження цього ряду: сходки, заточки, жмури, малини, маляви... І фінал: “голубі лєтят над нашей зонай”...

А раз в таку компанію вляпалася Наталія Московка – то чи далеко втекли всі її підлеглі журналісти? А як щодо журналістів “Волинських новин”? Невже їх доля виявилися прихильнішою за долю аверсівців, і з “бандою Демидюка” їм контактувати не доводиться? Щось сумніваюся...

*. *. *

Звертаюся до вас журналісти “Аверсу” і “Волинських новин”: ви добре подумали про те тавро, яке стоятиме на вашій репутації? Адже ваша робота у структурі з бандитсько-тітушною репутацією – то вже не припущення, не оціночне судження, не твердження опонентів.

Ваша робота у структурі з бандитсько-тітушною репутацією – то вже факт.

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Молодець Пащ в 10 ку.
Відповісти
Я з колегою щодо Московки трохи не згідний. Московка - назавжди втрачена людина. Вона ніколи не була журналісткою, а лайливою, брехливою собакою. Я маю на такі слова право, тому що памятаю усі передвиборчі кампанії. Вороття назад немає. Вона носить в собі моральну "онкологічну" пухлину. Хронічну. І тут Ванникова і Мазур як горбатий до стіни. А молодь з "Волинських новин" мені шкода. Там є молоді дівчата і хлопці - талановиті і не вельми. Незаміжні, красиві, розумні, яким потрібна репутація. В цьому смердючому лайні Палиці, в якому вони щоденно купаються, вони втратять усе. Відновлювати буде досить важко. Ніякі гроші не допоможуть.
Відповісти
Бути ведучою цікавого шоу? Це про Московку? Ха-ха. Таке враження, що Пащенко з нею не знайомий. Московка - приблатньонна, нацвиркана дама, якій в самий раз і під стиль сушити сухарі, водитися з братками і співати "голубі лєтят..."
Відповісти
Журналістика справді перетворилася у ДНО! І на Волині на цьому дні лежать усі повально! Не виключення і ЗМІ Пащенка (який зараз працює на Івахова), а через трохи можливо буде працювати на Палицю! Проти говорити з якими організаціями можна співпрацювати, а з якими ні - чистої води абсурд. Журналісти повинні отримувати інформацію з будь-яких джерел. І при чому тут ВАрта порядку, або ж Самооборона - це все брудна політика насправді.
Відповісти
При чому тут Івахів? Він, на відміну від Палиці, бандитів не організовував, ресторанів не палив, за людьми не стежив і бити їх не наказував. Не порівнюйте "х..." з пальцем
Відповісти
Журналіст може отримувати інформацію з "будь-яких джерел" не для того, аби компроментувати людей і пересмикувати факти, чим регулярно займалася Московка, використовуючи відзняті Вартою порядку відео.
А те, що робить Московка, Аверс і ВН - це не журналістика а медіабл...ство
Відповісти
Это ви действительно не очень умный, или просто прикидываетесь, когда пишете "при чому тут Варта порядку"? ))))))
Відповісти
Хєрню пишете! Не можна рівняти під один знаменник усю волинську журналістику! І до чого тут "різні джерела"? Незаконне стеження це джерела??? Всі ж прекрасно розуміють, що і Аверс, і ВН, і Варта, і іже приблатньоні в одному човні. Просто виконують ЦУ зверху, а журналістикою тут і не пахне! А човен то, до речі, дірявий і впевнено йде на дно. Цього разу не журналістське, а реальне.
Відповісти
Шановний пацієнт журналіст! Терміново поміряйте температуру. Якшо є - збивайте і чекайте на прояснення в мізках. Якшо нема - до псіхіатра, друже, до псіхіатра...
Відповісти
Так, "на Волині на цьому дні лежать усі повально". Але Аверс і ВН завзято копають вглиб
Відповісти
Я прокоментую )))
В наступному блозі все прокоментую.
Відповісти
Дякую .
Відповісти
Аверс і ВН умудрились пробити дно і щей знизу постукати :)
Відповісти
Там дна немає. Там чорна прірва.
Відповісти
У Наталії Олександрівни завтра ювілей. Так це ви її так "вітаєте"? Оригінально. Лаєте, щоб у неї все було добре в житті :)
Відповісти
Це правда. Завтра їй 60. Блогери, знижте градус. Все таки дата!
Відповісти
Зря ви так. На Аверсі працюють порядні дівчата й хлопці. Просто роблять свою роботу
Відповісти
Найгірше у журналістиці, коли він пише і маже ,як йому шеф накаже. Найсвятіше у журналістиці подавати дві точкки зору. Маю на увазі, варто послухати і саму Московку. Народ у нас мудріший багатьох акул пера і сам визначиться хто є "ХУ". Вище прапор незалежної Волинської журналістики! Будьмо!
Відповісти
Те, що всі почули-тільки вершки, для натяку на те, що існують ще записи! Записи, де фігурують не два матюкливих маргинали, а чуваки з серйозними політичними амбіціями. І теми там набагато цікавіші і злочинні (з підпалами, погрозами, тітушками, хабарями ...). Укропам дали час подумати і зробити висновки щодо подальшої участі в виборах міського голови і т.п.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні