Нові лавки в луцькому парку ламаються, бо неякісно зроблені?

6
2
Нові лавки в луцькому парку ламаються, бо неякісно зроблені?
Нові лавки з гербом міста Луцька, про встановлення яких нещодавно звітував радний луцького міського голови Ігор Поліщук могли поламатися через те, що неякісно виготовлені. Адже їх дерев’яні планки зламані не “по-живому”, а в місцях склейки.

Фото зламаних в місцях склейки планок оприлюднила у Фейсбуці лучанка Олена Мальва.

Нагадаємо, нещодавно встановили нові лавки у Центральному парку Луцька. Уже наступного дня депутат міськради Микита Рабан обурився: лавку зламали вандали. І опублікував фото зламаної лавки.

“Зверніть увагу на фото зламаних рейок лавок. Вони не розвандалені. Вони зламані по місцях склейки. При чому, зламані виключно ті, де є склейка” – наголосила вона.

“Крім того, двохметрові рейки занадто тонкі, прогинаються під середньою людською вагою” – додала лучанка.

“На фото добре видно місця склейки, вони є на кожній лавці, отже, скоро цілих не залишиться. І вандали тут ні до чого, це жлобство, тупість і відсутність компетенції. Це нахабне відмивання грошей, чергова крадіжка з нашої кишені” – вважає лучанка.

*. *. *

Про це ж написав у Фейсбуці лучанин Сергій Боремчук:

"Стало реально цікаво подивитися на ті лавочки, і знаєте? Вони реально гнуться від незначного натиску.

Тобто уявімо ситуацію, що людина, після пробігла парком там кілометрів десять, взяла і просто плюхнулась (нічого не підозрюючи) на лавочку всією своєю вагою, а що тут такого? Лавочка ж добра, гарна і видно, що не дешева… а вийшло самі знаєте що. Лучани бидлоття, яке не цінує того, що їм подарували*!!!

Я звичайно далекий від столярки, може чогось не розумію, може клеєні дошки ліпити на лавки то звична справа? Пройшовся, та здається не клеєні… переважна більшість лавок потріскана, зі стертою фарбою, ось навіть мох в шпаринках росте, але дошки грубі 4-6 см, без слідів склеювання…"



ЧИТАТИ ТАКОЖ: Нові луцькі лавки обізвали «совєтщиною», а їх авторів запідозрили в сублімації.



Лучанка порівняла їх зі старими лавками:

"Деревина вдвічі товстіша, все навантаження йде на металеву конструкцію, посередині є підпорки. Така лавка спокійно витримає (і витримувала багато років!) будь-які погодні умови та трьох вгодованих осіб. На нових лавках підпорок нема, а самі планки зроблені зі деревного сміття і залишків"






Як писали раніше "Волинські новини", вага однієї близько 250 кілограмів, що повинно було унеможливити крадіжку та псування конструкції. Як розповіла начальник управління фінансів та бюджету міськради Лілія Єлова, на нові лавки з міського бюджету передбачається 200 тисяч гривень.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А старі лавки куди? Звалили в одне місце і прироблять їм руки та ноги? Хоча по парку є багато алейок де вони б стали в нагоді. Надіюсь їм знайдуть вірне використання.
Відповісти
Та скільки можна. Це не логотип міста. Це герб це ж різні поняття. Та виправіть врешті решт.
Відповісти
На ровном место отримають деньги
Відповісти
Ну коли вже сука наіісишся одне з другім
Відповісти
Ці лавки зроблені з термомодифікованого ясеня щоб не гнило але він після термомодифікації робиться крихким
Відповісти
Тепер треба шоб виробник їх укріпляв додатковими брусами. Принаймні ті три планки, що бувають під найвищим навантаженням. В УСІХ лавках!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні