На Волині жінка народила хлопчика в капусті

4
6
На Волині жінка народила хлопчика в капусті
Волинянка приховала вагітність від рідних, пішла в поле полоти капусту і народила там немовля.

Про це повідомляє Волинський обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф на своїй сторінці у Фейсбуці.

Посеред поля, за межами селища, 36-річна жінка народила дитину. Приховала вагітність від рідних, не стояла на обліку в жіночій консультації, проте, знаючи термін вагітності пішла наодинці в поле полоти капусту, - йдеться у повідомленні.

Пологи проходили стрімко. Зі слів жінки, тривали до години. Але вона нікого не кликала на допомогу. Сама народила дитинку, сама ниточкою перев’язала пуповину і перервала її. Лише через 40 хвилин зателефонувала своїй матері, яка одразу ж викликала медиків.

Прибувши на виклик, фельдшер у супроводі родичів знайшли немовля посеред грядки капусти.

Медик оглянула жінку і новонародженого хлопчика, обробила пуповину, надала обом необхідну медичну допомогу.

На щастя пологи пройшли без ускладнень і хлопчик народився здоровим. Матір із новонародженим малям транспортували до пологового відділення.
Теги: пологи
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
І вона дурна на всю голову, і всі навколо сліпі . Ідіоти...
Відповісти
Хоч не оприлюднюйте ім" я шлюхи.Щоб дитяті не було соромно
Відповісти
А хто зараз поле капусту? А може вона все таки на річці народила?
Відповісти
Для чого писати таку брехню? Жодного слова правди в цій статті немає, ця шлюха, як виражаються коментатори, моя мама, хочете знати більше - звертайтеся до мене напряму, сподіваюсь всі зрозуміли?!!! Моя мама не викинула нашого зайчика, вона не знала, що саме в цей день почнуться пологи і її нічого не турбувало, вона зробила це не спеціально! Вона народила здорову дитинку, наша сім'я щаслива, що тепер знову маємо маленьке щастя в домі! А вам повинно бути соромно за такі слова, не знаючи нічого, ви так не гарно обговорюєте!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні