--> «Гроші віддамо на благодійність» - Пащенко прокоментував флешмоб #я_з_патіо | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

«Гроші віддамо на благодійність» - Пащенко прокоментував флешмоб #я_з_патіо

3
-4
«Гроші віддамо на благодійність» - Пащенко прокоментував флешмоб #я_з_патіо
Співвласник готельно-ресторанного комплексу Patio di Fiori заявив, що усі кошти, які учасники флешмобу #я_з_патіо заплатять за подарункові сертифкати, підуть на благодійність.

Про це Володимир Пащенко написав у блозі на «Волинь24».

Нагадаємо, в інтернеті стартував флешмоб #я_з_патіо. Його учасники купують подарункові сертифікати ресторану Patio di Fiori і демонструють свій вчинок у соцмережах. Мета цього флешмобу, як пояснюють його учасники – відкрито заявити, що вважають підпал ресторану “викликом”, що не бояться, і що підтримують власників ресторану.

З "подачі" інтернет-видання "Волинські новини" дехто з інтернет-користувачів став сприймати цей флешмоб як заклик "скинутися на ресторан бізнесменові".

Цей флешмоб прокоментував співвласник комплексу Володимир Пащенко.

«Передусім – величезне дякуємо за підтримку! Це для нас у ці дні, без сумніву – найважливіше», - наголосив він.

«А усім, хто, тупо пересмикуючи факти і намагаючись спотворити добрий намір наших друзів, каже про недопустимість “скинутися на ресторан Пащенку”, хочу заткнути рота. Знайте: усі гроші, отримані від продажу сертифікатів, ми спрямуємо на благодійність. Особисто обіцяю вдзвітуватись про кожну копійку, витрачену на це», – додав ресторатор.

Нагадаємо, Володимир Пащенко заявляв про нові провокації навколо згорілого комплексу Patio di Fiori. Нібито у місті збирають гроші на його відновлення, хоча ні власники, ні персонал таких акцій не організовували.

Нагадаємо, у ніч на 24 липня невідомі підпалили готельно-ресторанний комплекс Patio di Fiori. Внаслідок пожежі будівля сильно постраждала, а людей довелось евакуйовувати.

Читати більше про підпал Patio di Fiori.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Пане Володимире,щиро співчуваю Вам з приводу підпалу Патіо- це дуже підлий метод і замовники будуть покарані за законом Бумеранга. Читаю про підтримку Патіо і про Ваше рішення витратити ті кошти на благодійність,а також пишу для небайдужих,тому що в цій ситуації старенькій потрібна допомога.У Луцьку на Молоді 21кв.22 проживає 93-річна бабуся Чичилевська Марія Дем'янівна,учасниця війни,яка всю війну пропрацювала для допомоги фронту,вона ветеран праці та отримує якусь мізерну пенсію менше 1500гр,з якої ще й вираховують борг за комуналку.Я зверталась в департамент і допомогла їй оформити субсидію,бо старенька нікуди крім двору не ходить і майже не чує.Субсидію їй надали,але за постановою КМ з червня знову зняли,бо є борг більш,як за 2 місяці - борг більше 4000гр накопився,бо пенсія мізерна,і сама вона не може оплатити вартість комунальних послуг,а син та дочка теж пенсіонери і з нею не проживають.Тому дуже прошу небайдужих зайти у Ощадбанк і за можливості якусь суму оплатити бабусин борг за комуналку Молоді 21кв.22 Чичилевська М.Д. Дякую всім небайдужим! Ветерани заслуговують на нашу допомогу.
Відповісти
а заключити договір реструктизації боргу не пробували?
Відповісти
Особливо сподобалось: "...«А усім, хто, тупо пересмикуючи факти і намагаючись спотворити добрий намір наших друзів, каже про недопустимість “скинутися на ресторан Пащенку”, хочу заткнути рота." Хочу заткнути рота - шикарно сказано! Скільки поваги у цих словах до людей))) Народ скільки вже можно писати про цей ресторан? Я там не була і після цього галасу усього принципово не піду. Задовбали!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні