В інтернеті набирає обертів флешмоб #я_з_патіо

0
-7
В інтернеті набирає обертів флешмоб #я_з_патіо
Флеш-моб, учасники якого висловлюють свою підтримку ресторанно-готельному комплексу Patio di Fiori, набирає обертів у Фейсбуці. Наводимо записи окремих його учасників.

Частина учасників флеш-мобу купує подарунковий сертифікат від закладу і демонструє це у соцмережах. Першим так вчинив екс-віце-мер Луцька Тарас Яковлев. "Зробив це на знак того, що вірю у відродження закладу. Коли ресторан знову відкриють - обов’язково "отоварю" у ньому цей сертифікат!" - пояснив Яковлев.

Нагадаємо, луцький ресторанно-готельний комплекс Patio di Fiori підпалили невідомі у ніч на понеділок, 24 липня.

ЧИТАТИ УСЕ ПРО ПІДПАЛ PATIO DI FIORI

Володимир Бондар:

«Цей підпал дуже знаковий. Цей злочин - цинічна спроба залякати не лише конкретного медіавласника чи бізнесмена. Це своєрідний сигнал кожному лучанину, кожному, хто має власну думку і позицію. Кожному, хто не збирається коритися кримінально-політичним колам, котрі прагнуть монопольного впливу на наше суспільне життя.

Зрештою, замислимось над найсуттєвішим у цій історії - МОГЛИ ЗАГИНУТИ ЛЮДИ.

Сьогодні ми можемо тільки здогадуватись, хто і з якою метою знищив готельно-ресторанний комплекс "Patio di fiori". Знайти і покарати злочинців – справа честі для правоохоронних органів.

А замовники і палії повинні отримати зворотній ефект від очікуваного. Одним із способів досягти цього є наша реальна згуртованість та небайдужіть у протидії кримінальному свавіллю.

Саме тому #я_з_патіо



*. *. *

Олена Лівіцька:

Я підтримую флешмоб #я_з_патіо. І поки багато хто тут будує сценарії розвитку тему "невиплачена зарплата і Володимир Пащенко", розкажу просту свою історію.

Зарплата - це так мало. Коли вона є. Тоді думаєш про багато інших речей. А коли в тебе зухвало крадуть у дверях маршрутки гаманець зі щойно отриманим заробітком за місяць, а вдома дитина (а їх у мене двоє) питає: “Мамо, що купила?..”, то - інакше.

Я не думала, що колись комусь це розкажу, бо чомусь страшенно соромно найперше за себе. Бо кілька годин потому в поліції нагадували “моральне згвалтування”. Так ніби це я півміста обікрала. Ой, вибачте, міліції... Я вирішила все забути. Себе не картати. Не пропаду ж))

А за кілька днів неочікувано той самий Володимир Пащенко (про якого і я, чого гріха таїти, від працівників різних медіа ой скільки наслухалася) раптом передає мені суму, еквівалентну вкраденій. Тобто ще одну зарплату. Просто - передає, бо почув оцю всю попередню історію.

Це для мене голосніше тисяч пліток. І я за те, аби в нашому місті не було таких подій, як у ніч з неділі на понеділок 24 липня!»

*. *. *

Oleksandr Nikolaychuk:

«Ніколи не був великим прихильником Володимира Пащенка, на ФБ ми навіть не друзі. Але, скажу відверто, негаразди єднають людей і роблять нас сильнішими.
"Свій до свого по своє." Прошу долучитися і власним прикладом продемонструвати, що в Луцьку у 21-му столітті варварські методи боротьби не залякують, а об'єднують. Подякуймо валянкам за їх тупість. Все, що не вбиває, робить нас сильнішими.
Придбайте й Ви сертифікат, щоб використати його у відновленому після підпалу ресторані. Давайте проавансуємо бізнес людини, яка не боїться мати громадянську позицію і не боїться її висловлювати. Тільки разом ми сильні. #я_з_патіо



*. *. *

Людмила Севрук:

Все будет даже лучше, чем кто-то может представить!!! #я_з_патіо

’


*. *. *

Bogdan Goncharuk:

#я_з_патіо Переконаний, що наш Патіо оновиться і стане ще кращим. Не розумію одного. Як можна було наражати на небезпеку мешканців готелю? (((



*. *. *

Тарас Яковлев:

#я_з_патіо Щиро співчуваю сім'ї Володимир Пащенко, але впевнений, що все, що нас не вбиває-робить сильнішими. Розуміючи, що ресторан точно буде відбудований і стане ще кращим, придбав сьогодні сертифікат, хочу бути одним з перших хто його відвідає. Запрошую всіх підтримати



*. *. *

Денис П'ятигорець:

FoodFest в Луцьку. Підробляємо разом з Тарасом Яковлевим в ресторації Patio Di Fiori. В тій, яку днями спалили нєдругі. Але на всі їхні підпали лучани з прибором клали :-)



*. *. *

Катя Павлова:

Щоб там не було, я вірю, що винні будуть покарані, а Patio di fiori • Restaurant • Hotel • Spa швидко відновиться і буде тішити своїх гостів! Ніякі політичні сутички не зможуть зламати віру та любов постійних клієнтів!

Володимир Пащенко, підтримую Вас, новим проектом ми доведемо всім, що сильні! #я_з_патіо

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні