На Волині орудують мобільні шахраї

0
4
На Волині орудують мобільні шахраї
Мобільні шахраї активно телефонують жителям міста Рожище.

Про це повідомляє Район.Рожище.

«Неодноразові попередження працівників поліції не вступати в розмови по мобільному телефону з незнайомими особами часто залишаються поза увагою громадян, які стають легкою наживою мобільних шахраїв, - йдеться у повідомленні.

«Часто абонентові телефонують та повідомляють, що хтось із його близьких потрапив у халепу, що він затриманий і перебуває в поліції, а проблему можна вирішити, переказавши певну суму грошей на номер мобільного телефону», - говорить Олександр Басалик, начальник Рожищенського ВП Ківерцівського ВП у Волинській області.

«У таких випадках шахраї розраховують, що людина запанікує та виконає поставленні умови. Що неодноразово було зафіксовано на території Рожищенського району. Тому, просимо всіх рожищенців перевіряйте таку інформацію, ставте якомога більше запитань, запишіть дані особи, яка Вам телефонує», - додає він.

Олександр застерігає: «Пам’ятайте: якщо незнайомець називає себе працівником правоохоронних органів, оператором мобільного зв’язку, журналістом, Вашим родичем чи знайомим, не поспішайте виконувати його прохання, особливо ті, які стосуються переказу коштів».
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні