Луцькі депутати-вигнанці від «Солідарності» запевняють, що вони досі в партії

12
-11
Луцькі депутати-вигнанці від «Солідарності» запевняють, що вони досі в партії
Волинська «Солідарність» виключила з партії та фракції трьох депутатів, які на останній сесії Луцькради підтримали «УКРОП».
Однак, ті запевняють, що заява керівництва партійного осередку не має юридичної сили.

Нагадаємо, Волинська обласна організація партії “Солідарність” оприлюднила заяву про те, що депутати Андрій Авраменко, Олександр Козлюк та Євген Ткачук вже не є членами їхньої команди.

«24 лютого у Луцькій міській раді трапився безпрецедентний випадок: депутати нахабно проігнорували два пленарних засідання. Одне з питань, яке вони мали розглянути – визнання факту смерті Луцького міського голови Миколи Романюка. Однак, депутати навіть у пам’ять про світлу людину, яка все своє життя працювала на благо містян та чимало зробила для Луцька, вирішили відстоювати власні інтереси й не поступились амбіціям», - йдеться у заяві.

Тим часом самі депутати запевняють, що вони досі – у партії.

Так, за словами Євгена Ткачука, слова про те, що партія розпочала процес відкликання його та інших депутатів - є незаконними. Мовляв позбавити депутатського мандата можуть лише ті люди, які і вибирали того чи іншого представника у Луцьку міську раду.

«Виключити з партії можуть тільки її члени методом голосування, але ніяк не керівництво політсили», - зазначив політик, повідомляє 0332. Сайт міста Луцька.

Він додав, що готуватиме позов до суду за наклеп на його роботу у мерії та за образу його честі, гідності та особистої репутації.

Зауважимо, нещодавно Євген Ткачук публічно заявляв про свій вихід з партії, однак в той же час на останній сесії він запевнив, що залишається головою фракції «Солідарності» у міській раді.

Олександр Козлюк наразі не багатослівний. Він лише наголосив на тому, «якщо фракцію будуть намагатись зробити ручною, чи зі сторони будуть продовжуватись спроби впливати на рішення її членів,він та його колеги дадуть журналістам більш повну інформацію».

Детутат Луцької міської ради Андрій Авраменко також назвав заяву голослівною та такою, яка не має жодної юридичної сили.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-11

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ви все правильно робите. Не будьте рабами Палагути. Я колись мав нещастя працювати на Континіумі
Відповісти
Найбільш вражає цілковита відсутність у людей моралі, співчуття, поваги до памяті того, хто ще там сидів місяць тому. Свічка горить, а в залі запанувала нечиста сила. І в церкву всі ходять, і вишиванки носять... Особливо - ткачук. Вовк в овечій шкурі. Перевертень. Авраменко, Покровський... Місцеве політичне сміття. Баласт на шиї громади.
Відповісти
Козлюк де тільки не був, щоб лишитись при кориті. Романюк його залишив тільки через впливового родича Загреву.
Відповісти
подивіться на Козлюка на фото. все пропало. знов не стану ДИРЕХТОРОМ
Відповісти
Женя, вчи матеріальну частину (статут)
Відповісти
нема істоти гидкішої за депутата. продажність безвідповідальність і надзвичайна жадібність ось такими словами можна охарактеризувати 99% ареалу. і це ще не беручи до уваги того що ці тварини живуть зграями котрі стидливо називають партіями
Відповісти
Найбільш вражає цілковита відсутність у людей моралі, співчуття, поваги до памяті того, хто ще там сидів місяць тому. Свічка горить, а в залі запанувала нечиста сила. І в церкву всі ходять, і вишиванки носять... Місцеве політичне сміття. Баласт на шиї громади.
Відповісти
Як шкода розлучатися з партією, яка кормить.
Відповісти
От лиса подія...його в двері викидають як кота серуна, а це чудо в вікно лізе.нагадив_ на вихід,жека
Відповісти
то правда що Андрюша Покровський теж думає як піти під УКРОП? є така інфа.
Відповісти
Вони усі проститутки за добрі гроші в сауні зроблять усе. Це узаконена проституція.
Відповісти
Гнати їх поганою мітлою
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні