--> Волинська «Солідарність» позбулася трьох депутатів, - офіційна заява | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Волинська «Солідарність» позбулася трьох депутатів, - офіційна заява

18
1
Волинська «Солідарність» позбулася трьох депутатів, - офіційна заява
У партії зреклися депутатів, бо ті “нахабно проігнорували два пленарних засідання”.

Волинська обласна організація партії “Солідарність” оприлюднила заяву про те, що депутати Андрія Авраменка, Олександра Козлюка та Євгена Ткачука вже не є членами їхньої команди.

“24 лютого у Луцькій міській раді трапився безпрецедентний випадок: депутати нахабно проігнорували два пленарних засідання. Одне з питань, яке вони мали розглянути – визнання факту смерті Луцького міського голови Миколи Романюка. Однак, депутати навіть у пам’ять про світлу людину, яка все своє життя працювала на благо містян та чимало зробила для Луцька, вирішили відстоювати власні інтереси й не поступились амбіціям.

Не розглянули вони й жодне з питань, які безпосередньо пов’язані з життєдіяльністю міста, тим самим показали, що працюють не задля жителів Луцька, тобто своїх виборців”, - йдеться у заяві.

Партія висловлює обурення з цього приводу та закликає політичні сили до конструктиву.

“У цій непростій ситуації багато людей показали своє справжнє обличчя. Саме тому партія Блок Петра Порошенка «Солідарність» заявляє про те, що Євген Ткачук, Андрій Авраменко та Олександр Козлюк відтепер не асоціюються з партією. Офіційно повідомляємо про те, що ми не вважаємо їх своїми членами партії та членами фракції «Солідарність» в Луцькій міській раді. Партія не несе жодної відповідальності за деструктивні дії чи висловлювання даних осіб.

Ці депутати, пройшовши у раду під брендом найбільшої й найрейтинговішої президентської політичної сили, зрадили своїм переконанням та забули про обіцянки, які давали своїм виборцям. Переконані, що й лучани зроблять для себе відповідні висновки! В свою чергу повідомляємо про те, що партія розпочинає процес відкликання вищезгаданих обранців, аби позбавити їх депутатського мандату”, - інформують у “Солідарності”.

Нагадаємо, під час учорашньої сесії Луцької міської ради ці депутати не зареєстрували свою присутність на сесії, чим, очевидно, дали зрозуміти, що підтримують у цій ситуації тимчасову більшість, що сформувалася довколо фракції УКРОП.

“Ситуацію, яка склалась у Луцькій міській раді слід розцінювати, як передчасний початок виборчої кампанії на посаду міського голови. Вважаємо такі дії неприпустимими та закликаємо усіх, хто хоче працювати для міста, а не на олігархів, які планують узурпувати владу, сісти за стіл переговорів, аби вийти з політичної кризи та розпочати вирішувати нагальні проблеми лучан”, - заявляють у партії.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Флюгери. Виборці повинні виправити це на наступних виборах.
Відповісти
Скільки крові Козлюк попив щоб моя родина мала МАФ один Бог знає
Відповісти
А чи знаєте ви, що Козлюк придбав квартиру на імя дружини та джип, має ще земельних 2 ділянки. Як жінка з зарплатою 3700 може собі таке дозволити? Хабарник. Запроданець.
Заберіть його у управління керіаником
Відповісти
Гниди!!! Поки Романюк був живий, я особисто чув як авраменко (спеціально з малої букви пишу) називав його другом! Скажіть справжня дружба продається?
Відповісти
Авраменко весь у батька! Ганьба!!!
Відповісти
це кінець політичній карєрі Ткачука. зрадників ніколи не поважали. тільки лохи візьмуть його під своє крило на наступні вибори. чекаю коли в нього заберуть захоплену земельку.
Відповісти
Існує категорія людей, яких нічого не міняє. Крім, звичайно, 1,5 куба землі і чотири цвяхи в віко. До цієї категорії належить козлюк. Можна скупити десятки "дипломів" і залишитися контролером старого ринку, ходити по рядах, совати бабцям квиток за місце, заглядати циганам під спідницю, чи чогось не вкрали, обідати чебуреками за три гривні штука. Козлюк - ти такий. Тобі в тому лайні, яке може запанувати в раді, буде тепло і комфортно, як гнійному жуку в свіжовикладених конем фекаліях. Ти не туди поліз, ти просто базарний дядко, який за місяць буде торгувати на ринку розсадою капусти і томатів. Такі, як ти , марнують загальну картину влади міста в найгіршу сторону.
Відповісти
"Солідарності", що вони орієнтувалися на високий рейтинг Порошенка і не працювали на регіональному рівні - вже отримали і будуть ще отримувати результати своєї бездіяльності на виборах..
Відповісти
Авраменко - спорЦмен, і цим сказано все. Там, де інтелект, одна звивина, яка розділяє дві сідниці. Говорити про щось з таким типом, треба опускатися до рівня футболіста районної команди чи до рівня пенсіонера-двірника з двома класами освіти. Що тут дивуватись? А ткачук - ковбасник, дрібний торгаш. А про козлятину вже написали. До речі, дуже влучно.
Відповісти
Я в політиці нерозбираюся, але за Авраменка нериємно читати подібні нісенітниці... За останніх 2 роки роботи знаю що він багато зробив для спортсменів. Якби не він спортсмени не мали б того що мають зараз (харчування, інвентар і т.д.), враховуючи той бардак який зараз робиться у волинському спорті (я маю на увазі обласне управління спорту). Страшна річ ця політика, просто окремі люди намагаються корисного щось робити (я маю на увазі Авраменка), то не дадуть. Він завжди відстоював спортсменів, намагався вирішувати їхні проблеми, а якісь політики просто вирішили "виключити". Ганьба таким рішенням...
Відповісти
А чому ви думаєте ,що на його місці хто-небудь другий не зробив би в рази більше?Він це робив за державні кошти,це його обов"язок.Але і себе не забував.
Відповісти
В мене така думка бо до нього (Авраменка) чомусь ніхто більше поки що незробив, а виключати людину просто через те що має особисту думку це ганьба...
Відповісти
Якщо спортсмен, нехай бігає за мячем, чи ракеткою махає. Це кредо спорЦменів. Зарядку недільну в парку проводить.
Відповісти
Укроп скупляє діпутатів. В Палиці на це гроші є, а от нажаль совісті бракує. А в принципі, яка совість, які люди коли "бабло" голосніше. Але хочу нагадати, що і в труні немає карманів!!!!
Відповісти
За вашою логікою то якщо фінансист чи економіст то повинен лише в банківській чи фінансовій установі працювати??? Не потрібно спортмменів ображати типу "бігає за мячем чи ракеткою махає"... Є безліч прикладів де спортсмени ставали успішними в різноманітних сферах!
Відповісти
Так, спорцмени відкрили рентгенівські промені, парову машину, космічний апарат з Гагаріним і винайшли папір і порох.
Відповісти
АВРАМЕНКА ГНАТИ З ПОСАДИ ДИРЕКТОРА ОШВСМ САМ ВІН ТОЧНО НЕ ПІДЕ
Відповісти
Як гарно ви вмієте засуджувати дії інших! Ви хоч один чи одна в своєму житті щось зробили для громади міста, просто підтримали (допомогли) оточуючому? Кожен з вас живе по принципу "Моя хата з краю, я нічого не знаю", проте обісрати ближнього для вас обов'язок. Ви ніякого сліду після себе не залишите!!! А про Авраменка не один спортсмен і лучанин згадає хорошими словами!!! Дякуючи таким як Андрій про наших спортсменів знають в усьому світі. Він на власному потенціалі боровся, бореться і буде боротися за достойний рівень спортсменів і комфорне життя жителів вулиць Ветеранів. Ми вдячні йому, що він про нас дбає!!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні