Чому війська НАТО в Україні ніяк не допоможуть ЗСУ

0
Чому війська НАТО в Україні ніяк не допоможуть ЗСУ
Під час розмови з журналістами 26 лютого президент Франції Еммануель Макрон сказав про можливу відправку військ НАТО до України, але наразі це не узгоджено. Утім, таке рішення жодним чином не допомогло б нашій країні.

Про це 24 Каналу зазначив військово-політичний оглядач групи "Інформаційний спротив" Олександр Коваленко.

Чи треба війська НАТО
Олександр Коваленко назвав три варіанти у відповідь на заяву французького очільника та питання в тому, який саме той мав на увазі:

- спочатку треба з'ясувати для чого війська НАТО умовно заходитимуть на територію України;
- чи виконуватимуть миротворчі функції з припинення вогню на лінії фронту;
- або разом із союзниками воюватимуть і звільнятимуть українські землі.

"Я маю великі сумніви щодо того, що західні війська воюватимуть за Україну. Тільки українці воюватимуть за Україну і ніхто інший. Всі інші можуть прийти та попити каву на Хрещатику", – сказав військово-політичний оглядач.

Миротворчі місії та припинення вогню – теж не є правильним рішенням, вважає Коваленко. Адже тоді ситуація може нагадувати Північну та Південну Кореї.

"Південна Корея має розвиток, але вона у постійній небезпеці через Кім Чен Ина. КНДР має широкий арсенал (зброї – 24 Канал), якою може навіть Росії допомагати. Нам непотрібна загроза протягом усього життя. У нас тільки один вихід – звільняти нашу територію, а не робити якісь "заморожені війни", – додав він.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні