Росіяни готуються розпочати новий штурм українського міста

0
Росіяни готуються розпочати новий штурм українського міста
Окупаційні війська Росії підготували новий штурм на Авдіївку в Донецькій області, довкола якої активно наступають від початку жовтня. Ситуація на цій ділянці критична, українським воїнам потрібне підкріплення.

Про це заявив військовий кореспондент, редактор "Цензор.НЕТ" Юрій Бутусов.

За його словами, ворог уже зосередив нові резерви та найближчим часом почне знову атакувати місто.

Журналіст каже, що окупанти вкотре спробують штурмувати саму Авдіївку, а також намагатимуться пробитися північніше та південніше населеного пункту. Вже зараз вони активно обстрілюють район з артилерії та авіації.

Бутусов наголосив, що Сили оборони України чекають на ворога й тактична обстановка для них залишається вигідною, оскільки росіяни наступають у набагато важчих умовах, ніж обороняються наші бійці, а ще зазнають значно більших втрат.

"Битва йде безперервно з 1 жовтня. Українці чинять в цілому організований спротив. Але багато воїнів втомилися, бо знищили кілька хвиль атак окупантів. Наші резерви також надійшли, але не всі підрозділи злагоджені та мають організацію та керованість", – звернув увагу журналіст.

Він зазначив, що деяким сформованим частинам ЗСУ важко закріпитись на низці невеликих ділянок, адже там треба облаштовувати позиції фактично на пустому місці й під ворожим вогнем. Там, каже Бутусов, немає заздалегідь побудованої хоча б мінімальної лінії оборони, елементарних окопів і траншей.

Журналіст заявив, що ЗСУ в Авдіївці негайно потребують боєприпасів і додаткових свіжих та керованих резервних частин.

"Ми можемо перемогти у цій битві, оскільки ворогу важко витримати такий високий темп втрат. Авдіївка – найважливіший за значенням рубіж оборони на Донбасі. Усі наявні ресурси та резерви в першу чергу потрібні сьогодні тут", – закликав Бутусов.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-11

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні