Чим цифрова монета Avalanche відрізняється від інших*

0
Чим цифрова монета Avalanche відрізняється від інших*
У галузі криптомонет існує безліч блокчейнів, що змагаються між собою за різними можливостями. Утримати всі осередки доволі нелегко, але AVAX успішно виконує особистий план. Його започаткували ще у 2018 році, але на ринку він з’явився дещо пізніше - у 2020-му.

Сьогодні, проєкт Е. Г. Сірера спромігся зібрати гарні капітали. Це: 56 млн доларів від кількох різних ICO та 248 млн - венчурних інвестицій. Тим часом монета має у своєму складі кілька робочих осередків: X-Chain, C-Chain та P-chain, які відрізняються за структурою та призначенням. Це непоганий варіант для інвестицій, але може знадобитися первісний капітал. Отримати його, цілком можливо, допоможе рейтинг онлайн казино, де містяться кращі промокоди для участі в азартних іграх.

Взагалі, AVAX є нативним токеном мережі Аваланч, що сплачує комісійні та поповнює її фонд у форматі стейкінгу. Монета має 720 млн токенів, з яких 44% знаходиться у відкритому обігу. При цьому, кожен витрачений токен відразу згоряє, що певною мірою покриває інфляційні фактори.

Який принцип дії Аваланч (AVAX)





Проєкт працює зі смартконтрактами та може робити обробку 4500 переказів за секунду. Тут підтримуються, як децентралізовані, так і інші окремі монети. Унікальності Аваланч додають:

  • Відновлення токенів здійснюється дуже швидко. До того ж власники цього блокчейну мають змогу контролювати процес шляхом голосування;

  • Вартість транзакцій також регулюється голосуванням, але залежить від типу переказу та навантаження мережі;

  • Підтвердження переказу коштів здійснюється за унікальним методом, де бере участь безліч випадкових множин від учасників мережі;

  • На платформі діє вигідна система заохочень за участь у розвитку.



Щодо системи консенсусів Авакс, платформа користується методами Proof of Work (PoW) та Proof of Stake (PoS). Тут, зазвичай переважає другий варіант. Тобто, люди відправляють власні токени до стейкінгу в обмін на право робити підтвердження транзакцій.

Чому варто вкладатися у Avalanche в 2023 році



Однією із переваг Аваланч є корисна пропозиція щодо винагороди за участь у розвитку платформи. Вона масштабується залежно від загального часу, який відходить на стекінг власних токенів. Також, вузол має діяти відповідно до правил програми.

Це підштовхує до другої позитивної риси AVAX - учасники мають змогу активувати спеціальні мережі з індивідуальними правилами. Це можна порівнювати з можливостями таких платформ, як Polkadot та уламки Ethereum 2.0. Як і в них, користувачі Аваланч мають перевіряти основну мережу, а не тільки підмережі.

Згідно з актуальним курсом та прогнозами аналітиків, капіталізація Авакс та кількість його прихильників зростатиме. Таким чином, наступного року, ця монета може зрости в ціні до 22.71 - 28.07 доларів за токен. А, у 2032, ці показники, ймовірно сягатимуть 569.99 доларів/монета.

Якщо потрібно придбати Avalanche, це можливо зробити на будь-якій популярній біржі на кшталт Бінанс або Кракен. До того ж проєкт може торгуватися децентралізовано між AVAX та Ефіріумом. Але, щоб інвестиція була вигідною, треба все ретельно обміркувати.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні