В рф висунули Україні звинувачення

1
В рф висунули Україні звинувачення
Росія звинуватила Україну в атаці на окупований Мелітополь роєм дронами-камікадзе з вибухівкою на борту. Про це пише Фокус.

Заявляється, що як мінімум 4 дрони-камікадзе на наднизькій висоті атакували об'єкти в Мелітополі. У виданні зазначають, що росЗМІ заявили про знищення всіх чотирьох безпілотників, які летіли на швидкості 60 км/год.

В РФ назвали уламки дронів кустарним виробництвом, незважаючи на те, що аналіз деталей показав деталі з Японії та США. У виданні звертають увагу на те, що інформація пропагандистів може бути цікавою з погляду параметрів дронів-камікадзе. Заявлена вага бойової частини становить 2 кг, а радіус дії від 70 км (відстань від підконтрольної частини території до Мелітополя) робить дрон більшим, ніж Switchblade, які поставляються Україні, та ближчим до польських Warmate.

На дроні відсутня камера та єдиний спосіб навігації — GPS. Це може говорити, що в Україні розробили дешевий варіант дрона-камікадзе. Невелика швидкість руху може пояснюватися роботою двигуна в економному режимі для збільшення швидкості або малими габаритами власне БПЛА для дешевизни. Інший варіант походження — приховані постачання від країн-партнерів.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Нехай кацапи оті звинувачення запихнуть *уйлу в зад!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні