Рф може масово атакувати українські міста впродовж найближчих двох діб, — ОК «Південь»

0
Рф може масово атакувати українські міста впродовж найближчих двох діб, — ОК «Південь»
У найближчі два дні варто очікувати нового масованого ракетного удару. Таки невтішний прогноз озвучила керівниця пресцентру Оперативного командування «Південь» Наталія Гуменюк в ефірі телемарафону, передає Главком.

Наразі спостерігається певна активність авіації ворога. Гуменюк зауважила, що поки що ця активність не пов'язана з безпосередньою підготовкою до атаки. Проте, це вже може свідчити про підготовку до масованого удару.

«Враховуючи ті терміни, які противник витримав від минулої масованої ракетної атаки, а також ті попередні заходи, які він вже провів, тобто розслідування за допомогою БпЛА та запуску «Шахедів», намагаючись перевірити готовність та потужність нашої ППО – все це може свідчити про достатньо цікавий інтервал до повтору такої атаки від вечора (28 лютого – ред.) та протягом найближчих двох діб», – сказала Гуменюк.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні