Росіяни атакували ракетами вісім областей

0
-5
Росіяни атакували ракетами вісім областей
За добу росіяни вдарили ракетами по об’єктах на території Дніпропетровської, Кіровоградської, Львівської, Вінницької, Київської, Закарпатської, Одеської та Донецької областей.

Про це повідомляє Генштаб ЗСУ.

На Волинському та Поліському напрямках ворог активних дій не проводив, ознак формування наступальних угруповань не виявлено.

Визначені підрозділи білоруських військ продовжують прикривати ділянки українсько-білоруського кордону в Брестській та Гомельській областях. Для перевірки готовності до виконання завдань за призначенням, один ракетний дивізіон зі складу 465-ї ракетної бригади білоруських ЗС переміщується з пункту постійної дислокації до району призначення.

На Сіверському напрямку ознак формування противником наступального угруповання не виявлено. В рамках посилення охорони ділянки російсько-українського кордону, у районах автомобільних пунктів пропуску "Нові Юрковичі", "Погар" та "Ломаковка" Брянської області розгорнуто підрозділи ЗС РФ зі складу Центрального військового округу.

На Слобожанському напрямку ворог обстрілював Харків та населений пункт Протопопівка із артилерії та мінометів. Провів повітряну розвідку в районі Кутузівки та Олександрівки Харківської області. Намагався вести наступ у напрямку Довгенького, успіху не мав.

На Донецькому і Таврійському напрямках для сковування дій окупанти обстрілюють наші війська.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Instagram.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: коментувати можуть тільки зареєстровані (премодерація)
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні