Іван Дорн написав музику для мультсеріалу «Ну, постривай!»

0
-8
Іван Дорн написав музику для мультсеріалу «Ну, постривай!»
Відомий співак створив музичний супровід для нових серій мультсеріалу, який вийде вже цієї зими.
Співак і музикант Іван Дорн написав музику для нових серій російського мультсеріалу Ну, постривай!. Про це в інтерв'ю на НТВ розповіла голова правління Союзмультфільму Юліана Слащева, повідомляє ТАСС.

"Музику для серій Ну, постривай! написав Іван Дорн. Він не блогер, але це зовсім сучасна музична культура", - зазначила Слащева.

Нагадаємо, Союзмультфільм почав працювати над новим циклом мультфільмів Ну, постривай! в 2020 році. Очікується, що перший сезон буде складатися з 52 серій.

Студія вже представила образи Вовка і Зайця, яких озвучать Гарік Харламов і Дмитро Хрустальов, а також трьох нових персонажів: Борсука Тіма, Їжачка Шу і Косулю Улю.

Зазначається, що мультфільм стане не прямим продовженням класичної версії, а актуальним прочитанням історії. Прем'єра запланована цієї зими.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-8

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні