--> Альона Альона записала пісню з Дорном та «Кастою»: реакція прихильників | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Альона Альона записала пісню з Дорном та «Кастою»: реакція прихильників

0
10
Альона Альона записала пісню з Дорном та «Кастою»: реакція прихильників
Українська реп-виконавиця Alyona Alyona записала пісню з Іваном Дорном і російським гуртом "Каста" під назвою "Врун-врун". Після прем'єри треку українці бурхливо відреагували на колаборацію української зірки.

Про реакцію українців на колаборацію української зірки стало відомо з публікації в Facebook блогера Антона Ходзе.

Обурення багатьох шанувальників Alyona Alyona відбулося через те, що влітку 2015 року гурт "Каста" дав концерт в Криму. Співпраця колективу з Іваном Дорном не здивувала українців, оскільки артист має неоднозначну позицію щодо збройної агресії Росії проти України.

Крім того, що реп-виконавиця записала трек з російськими артистами, її ім'я з'явилося поруч з репером Рем Дігга, який відкрито підтримує терористів і виступає на Донбасі.

"Новий альбом російського гурту Каста. Alyona Alyona в списку. Якщо викинути з рівняння питання участі в альбомі російського гурту, то залишається питання участі в одному альбомі з Рем Дігги, який їздив знімати кліп у ДАП і прославляв російських терористів в ОРДЛО", – написав блогер в мережі.

Більшість українців бурхливо відреагували на співпрацю Alyona Alyona з гуртом "Каста" і повідомили, що не очікували такої новини від реп-виконавиці.

"Ого, українські музиканти знову тусят з російськими. Ось це дивина"; "Ніколи такого не було і ось знову", – писали в Facebook.





Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
10

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні