--> Зеленський про Лукашенка: якщо влада не знайде діалог з громадянами — цієї влади не буде | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Зеленський про Лукашенка: якщо влада не знайде діалог з громадянами — цієї влади не буде

4
6
Зеленський про Лукашенка: якщо влада не знайде діалог з громадянами — цієї влади не буде
Президент України Володимир Зеленський на брифінгу під час свого візиту в Словаччину висловився щодо подій у Білорусі, передає УНН.

“Те, що ми сьогодні бачимо в Білорусі — якщо влада не зупинить ті дії, особливо дії правоохоронців направлені проти свого народу, вони отримають дуже потужний результат і відповідь від народу. Якщо влада не знайде можливість діалогу зі своїми рідними людьми — цієї влади не буде. І тут Україна завжди буде підтримувати наших партнерів. Ми однодумці з усіма країнами Європи”, — сказав Зеленський.

Відзначимо, у кількох містах Білорусі 23 вересня, після таємної церемонії інавгурації Олександра Лукашенка як президента країни, на акціях протесту були затримані 259 громадян.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Зе , встань з колiн однодумець.
Відповісти
Чия б корова мичала..
Відповісти
Добре каже - добре нехай діє: відправить за грати медведчуків, демонополізує економіку, відбере в олігархів ЗМІ та відпустить з під арештів патріотів, які не бояться казати гаранту правду
Відповісти
Через п,ять років про Порошенка та Яценюка будуть складати легенди, Лукашенка з Путіним приєднають до списку Сталіна, Гітлера, а про Зеленського розповідатимуть анекдоти, трохи перероблені з анекдотів про Брєжнєва.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні