Так хто ж допоміг мешканцям Львівської? ОНОВЛЕНО

5
0
Так хто ж допоміг мешканцям Львівської? ОНОВЛЕНО
Нагадаємо, що 9 вересня до редакції Волинь 24 звернулися мешканці вулиці Львівської. Люди повідомили, що вже майже тиждень як вони позбавлені водопостачання.


Люди були змушені збирати дощову воду

КП "Луцькводоканал" навідріз відмовилося ремонтувати прорив підконтрольної їм труби. А у міській раді цинічно порадили жителям Львівської "вирішити проблему за свій рахунок, мовляв, тоді і вода у них буде".


Місце прориву труби

Сьогодні, 15 вересня, наші кореспонденти зателефонували Ользі, щоб нарешті дізнатися, чим закінчилася історія з проривом, і чи є вже у неї та сусідів в домівках вода.

"Нічого ніхто не зробив. З "Водоканалу" нам навіть не передзвонили. Довелося збирати сусідів, хлопців. Вони самостійно пішли почистили той прорив і викачали всю воду. Платили ми за все зі своєї кишені", — розповіла жінка.



Отже, більше тижня люди були позбавлені водопостачання. Після довготривалих "оббивань порогів" всіх можливих інстанцій (у тому числі і "Водоканалу"), їм не залишалося нічого іншого як самостійно усунути проблему з трубою і за власний кошт.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
хахахахаха, хто б сумнівався
свої проблеми рішайте самі!
в цій статті вся суть наших чиновників
Відповісти
не дивуюсь.. яка країна така і влада
Відповісти
С*аними мітлами їх гнати!
Відповісти
І ми ще за свої податки тримаємо цих чортів
Відповісти
Ну то після такого "Водоканал" немає жодного права вводити окрему "абонплату за утримання труби"!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні