«Їдьте до Водоканалу та пишіть заяву. Вони порахують вартість ремонту, і тоді будете з водою», – міська рада відреагувала на проблему мешканців Львівської

10
3
«Їдьте до Водоканалу та пишіть заяву. Вони порахують вартість ремонту, і тоді будете з водою», – міська рада відреагувала на проблему мешканців Львівської
Нагадаємо, що вчора власкори Волинь 24 відреагували на прохання мешканців вулиці Львівської, які вже майже тиждень позбавлені водопостачання.

Сьогодні, о 12.30 ми знову зателефонували на гарячу лінію Луцької міськради, щоб дізнатися, чи була надана людям необхідна допомога. Диспетчер лінії відповів, що нічим вони зарадити не можуть. За словами міськради, єдиний вихід із ситуації людям – їхати до «Водоканалу» і писати заяву на ремонт труби водопостачання за власний кошт.

«По місту постійно трапляються відомчі прориви. Їдьте до Водоканалу та пишіть заяву. Вони порахують вартість ремонту, і тоді будете з водою», – відповіла диспетчерка гарячої лінії.

Отже, єдине рішення проблеми, яке можуть запропонувати міська рада і Водоканал, це самостійно оббивати пороги всіх можливих установ, а потім ще й ремонтувати труби за власні кошти.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
В кожному кубі води включена вартість утримання труб!А тепер вони ремонт труби вішають на споживачів, чим порушують права споживачів. Треба звертатися в інспекцію по захисту прав споживачів.
Відповісти
Треба на виборах під три чорти послати укропсько%замайбутенську шоблу, а в ідеалі - дати строк хоча б за премії раднику мера, в той час коли в місті кілька років мер відсутній. Та іже з ним. Але ж зараз знову продадуться за бруківку%путівку%кансерву
Відповісти
Прошу зазначити норму закону/постанови/наказу тощо, у відповідності до яких Водоканал зобов'язаний безкоштовно ремонтувати мережі, які перебувають у приватній власності юридичних/фізичних осіб. Завчасно дякую.
Адже, за свої слова потрібно відповідати, навіть, якщо ви ананімний дописувач у мережі.
Відповісти
Виходить, що криниця Іванова, а сусід Петро, що бере воду з криниці Івана платить гроші за воду сусіду Миколі, бо вода його. А коли криниця Іванова замулилась то і підкопувати її має Іван бо ж криниця його. Або Петро, котрий бере воду з криниці Івана, і платить за воду сусіду Миколі. І наче все правильно тільки для чого тоді платити за воду Миколі, коли криниця Іванова :)
Відповісти
Невже з поміж усієї енної кількості кандидатів у мери немає жодного, котрий би допоміг мешканцям вулиці Львівської, а лише вступивши на посаду буде активно й не покладаючи рук допомагати лучанам?
Відповісти
утримання та ремонт магістральних мереж - обовязок водоАНАЛУ
Відповісти
Абонплату за воду ввели, ну то нехай ота "прокладка" яка отримує оту "абонплату" і ремонтує!
Відповісти
Мені тільки цікаво, а чому ви дозволяєте собі називати підприємство, від якого отримуєте воду, в такій образливій формі? Це піднімає вашу самооцінку у власних очах?
Відповісти
Якщо труба по вулиці від якої відгалужуються інші труби до будинків, то має робити водоканал. Якщо ж це відгалуження від центральної труби до будинку , то цю трубу ремонтує власник будинку або балансоутримувач своїм коштом. Крапка!
Відповісти
Бінго!!! А тут проблема сталась не на центральному водогоні, а саме на відгалуженні. Крапка!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні