Коли добудують довгоочікувану школу у волинському селі

0
5
Коли добудують довгоочікувану школу у волинському селі
Школа в багатодітному селі Стобихівка Камінь-Каширського району мають добудувати до кінця жовтня 2021-го року.

Про це розповів керівник обласного департаменту інфраструктури Віктор Довгополюк, передає "Суспільне Волині".

Зі слів керівника обласного департаменту інфраструктури Віктора Довгополюка, 19 серпня оголосили тендер на будівництво навчального закладу у селі Стобихівка Каімінь-Каширського району. Вартість будівництва оцінили у 126 мільйонів гривень. 7 вересня буде аукціон. "Я думаю, що буде продовжено будівництво даного об’єкта", - каже Віктор Довгополюк. З його слів, будівництво планують завершити 31 жовтня 2021 року.

Нагадаємо, будівництва нового навчального закладу жителі Стобихівки добиваються впродовж 10 років. Торік заклали капсулу.

ЧИТАТИ ТАКОЖ:
Будівництво сільської школи, через яку волиняни їздили до президента – здешевили

Батько вісьмох дітей Микола Осадчук розповів , що в лютому будівництво призупинили. Зараз на об’єкті - залитий фундамент, на якому поросло зілля. Чи підуть діти до школи першого вересня 2020 року у стару стобихівську школу, вирішуватимуть на батьківських зборах вкінці серпня.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні