Чи була вибухівка у захопленому терористом банку в Києві

0
7
Чи була вибухівка у захопленому терористом банку в Києві
Заступник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко заявив, що київський терорист блефував – вибухонебезпечних предметів у приміщенні виявлено не було.

Як передає "УНІАН", про це він повідомив в ефірі одного з телеканалів.

"На місці співробітниками вибухотехнічної служби було проведено обстеження. Предметів, небезпечних, вибухонебезпечних, там не знайдено. Це означає, що цей терорист, громадянин Узбекистану, блефував", - розповів Геращенко.

Нагадаємо, у понеділок, 3 серпня, близько 12:20 до банку в будівлі бізнес-центру "Леонардо" на розі вулиць Володимирської та Богдана Хмельницького в Києві увійшов чоловік і заявив, що у нього в рюкзаку є вибухівка. Правоохоронці встановили, що це громадянин Узбекистану, який проживає в Києві. Персонал і відвідувачі були евакуйовані, всередині приміщення з ним залишалася одна працівниця банку.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Показали злочинця, який захопив банк у столиці і погрожує підірвати. ФОТО

Близько 15:00 зловмисника затримали. СБУ відкрила кримінальне провадження за фактом терористичного акту.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
7

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні