Затримали терориста, який захопив і погрожував підірвати банк у столиці. ФОТО

0
14
Затримали терориста, який захопив і погрожував підірвати банк у столиці. ФОТО
У столиці затримали злочинця, який погрожував підірвати банк у Шевченківському районі.

Про це повідомляє МВС.

Нагадаємо, у понеділок, 3 серпня, о 12.00, до поліції зателефонувала представниця АТ "Універсал Банк" (Шевченківський район, приміщення бізнес-центру "Леонардо") та повідомила, що у відділення зайшов невідомий чоловік віком до 35 років, який сказав, що у нього в рюкзаку знаходиться бомба і попросив викликати поліцію.

Працівники банківської установи покинули приміщення, а керівник відділення залишилася за власним бажанням.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Показали злочинця, який захопив банк у столиці і погрожує підірвати. ФОТО


До чоловіка, який, за інформацією правоохоронців виявився громадянином Узбекистану – Карімовим Сухробом Рахмановичем, 1988 року народження, вирушили журналісти за його вимогою. Під час перемовин із переговірником та журналістами, зловмисника затримали співробітники ЦСО «А» СБУ. Операція проведена успішно. Наразі проводиться перевірка приміщення на вибухонебезпечні предмети.

«На місці працювало близько 300 правоохоронців та рятувальників. Це і вибухотехніки, і експерти, патрульна поліція, перемовники. Ми працювали у координації з колегами з СБУ», - наголосив Сергій Яровий.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
14

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні