Показали злочинця, який захопив банк у столиці і погрожує підірвати. ФОТО

0
3
Показали злочинця, який захопив банк у столиці і погрожує підірвати. ФОТО
За попередньою інформацією, особою, яка погрожує терористичним актом, є громадянин Узбекистану – Карімов Сухроб Рахманович, 25.03.1988 р.н.

Про це на своїй сторінці у фейсбуці повідомив заступник міністра МВС Антон Геращенко.

Нагадаємо, у понеділок, 3 серпня, о 12.00, до поліції зателефонувала представниця АТ "Універсал Банк" (Шевченківський район, приміщення бізнес-центру "Леонардо") та повідомила, що у відділення зайшов невідомий чоловік віком до 35 років, який сказав, що у нього в рюкзаку знаходиться бомба і попросив викликати поліцію.

Працівники банківської установи покинули приміщення, а керівник відділення залишилася за власним бажанням.

"Судячи за його соціальними мережами – це психічно неврівноважена особа. Терорист декларує, що в його рюкзаку є великий заряд вибухівки, який здетонує, якщо його вб’ють, оскільки за його ногу причеплено трос, який прив’язаний до детонатору.

Ми поки що не знаємо, наскільки серйозні його наміри та чи дійсно в нього справжня вибухівка. Тому наразі обрана стратегія перемовин", – йдеться у повідомленні.

На місці створений оперативний штаб СБУ та поліції. Введено в дію план спеціальної операції СБУ "Бумеранг".

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні