Що сказав Зеленський про новозбудований дитсадок під Луцьком. ФОТО

0
1
Що сказав Зеленський про новозбудований дитсадок під Луцьком. ФОТО
Президент України Володимир Зеленський поділився враженнями від новозбудованого першого дитсадка в селі Крупа Луцького району.

Про це повідомляє журналіст інтернет-видання «Волинь24».

Нагадаємо, в четвер, 9 липня, в рамках робочої поїздки по області Президент оглянув хід будівництва дитячого садка в селі Крупа Луцького району.

Зазначимо, що фінансування будівництва ведеться за кошти Державного фонду регіонального розвитку та місцевих бюджетів.

Загальна кошторисна вартість об'єкту – 38 879, 637 тисяч гривень.
Дитсадок ще не зданий в експлуатацію. Він розрахований на 105 дошкільнят. Завершити будівництво мають до першого вересня.

Володимир Зеленський прибув сюди із головою Волинської облдержадміністрації Юрієм Погуляйком та керівником «Укравтодору» Олександром Кубраковим, адже перед візитом у Крупу вони оглянули автомобільну дорогу державного значення М-19 Доманово – Ковель – Чернівці – Тереблече на ділянці поблизу села Дачне

Зазначимо, що всередину дитсадка журналістів не пустили. Президент з охороною та волинськими чиновниками оглянули приміщення дитячого садочка, а журналісти тим часом чекали на дворі.

«Бачимо, достатньо сучасний садочок. Подобається, але поки не вистачає атмосфери. Треба ще квіти, дерева і, перш за все, – діти. Я впевнений, що 1 вересня ця атмосфера з’явиться і буде дітям приємно тут навчатися і гратися», – сказав президент.

Заступниця голови Волинської ОДА Тетяна Щербак
Заступниця голови Волинської ОДА Тетяна Щербак
Голова Волинської ОДА Юрій Погуляйко
Голова Волинської ОДА Юрій Погуляйко
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні