У селі під Луцьком зустріли Президента Зеленського. ФОТО

0
5
У селі під Луцьком зустріли Президента Зеленського. ФОТО
На Волинь з робочим візитом прибув Президент України Володимир Зеленський.

Про це повідомляє журналіст інтернет-видання «Волинь24».

У четвер, 9 липня, в рамках робочої поїздки по області Президент оглядає хід будівництва дитячого садка в селі Крупа Луцького району.

Володимира Зеленського зустріла заступниця голови Волинської облдержадміністрації Тетяна Щербак. З президентом приїхали голова ВОДА Юрій Погуляйко та керівник «Укравтодору» Олександр Кубраков. Також присутній народний депутат України В‘ячеслав Рубльов та луцький забудовник Андрій Разумовський.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Як у селі під Луцьком чекають Зеленського. ФОТО

Зазначимо, що фінансування будівництва ведеться за кошти Державного фонду регіонального розвитку та місцевих бюджетів. Загальна кошторисна вартість об'єкту – 38 879, 637 тисяч гривень.

Дитсадок ще не зданий в експлуатацію. Він розрахований на 105 дошкільнят. Завершити будівництво мають до першого вересня.

Нагадаємо, про візит Президента на Волинь стало відомо з місцевих ЗМІ ще минулого тижня.

Повідомлялося, що Володимир Зеленський зустрінеться із бізнесменами, а також огляне будівництво дороги та дитсадка.

У рамках робочого візиту президент мав оглянути об'єкти, які втілюють у межах проєкту «Велике будівництво»: облаштування однієї з доріг, а також дитсадка у селі Крупі.

Нагадаємо, вчора в селі Крупа Луцького району активно готувалися до приїзду Президента України. Ремонтники латали ями на дорогах, комунальники косили траву, а дорожники ремонтували знаки.

Заступник начальника управління капітального будівництва обласної адміністрації пояснив, що роботи у Крупі не пов’язані з приїздом Володимира Зеленського.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: «Роблять дорогу на всю катушку»: як у селі під Луцьком готуються до приїзду Зеленського. ВІДЕО

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні