Президент оглянув ремонт доріг на Волині. ФОТО

1
27
Президент оглянув ремонт доріг на Волині. ФОТО
Президент України Володимир Зеленський ознайомився із ремонтом доріг на Волині.

Зокрема, він оглянув автомобільну дорогу державного значення М-19 Доманово – Ковель – Чернівці – Тереблече на ділянці поблизу села Дачне, пише ІА "Волинські новини".

В рамках поточного середнього ремонту тут відновлюють дорожнє покриття, облаштовують тротуари та пішохідні доріжки, встановлюють дорожні знаки та освітлення тощо. Обсяг фінансування проекту становить майже 292 мільйони гривень.

Ремонт здійснюється Службою автомобільних доріг у Волинській області. Президент відзначив якість виконання робіт та акцентував на тому, що в пріоритеті – швидкість та якість ремонту.

Нагадаємо, Президент прибув на Волинь у четвер, 9 липня. У рамках робочої поїздки Володимир Зеленський оглянув хід будівництва дитячого садка в селі Крупа Луцького району.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Як у селі під Луцьком чекають Зеленського. ФОТО

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
27

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
На хрінники його потрібно було відправити, або на бережанку через воютин, от хай подивиться на дорого занепавші!!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні