--> Луцькрада дає можливість підприємцям до 1 червня безплатно вивезти контейнери зі Старого ринку | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Луцькрада дає можливість підприємцям до 1 червня безплатно вивезти контейнери зі Старого ринку

0
3
Луцькрада дає можливість підприємцям до 1 червня безплатно вивезти контейнери зі Старого ринку
Луцька міська рада продовжила прийом заяв на перенесення металевих кіосків з Центрального ринку до 1 червня.

Про це повідомили в пресслужбі Луцькради.

"У зв‘язку з великою кількістю охочих, термін прийняття заяв про добровільне перенесення металевих конструкцій з ринку “Центральний” на ринок “Новий” продовжили до 1 червня", – йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, підприємцям Центрального ринку (власникам металевих контейнерів, розташованих на вулиці Глушець, 1) пропонували перевезти свої контейнери з території ринку безплатно. Для цього їм потрібно було написати заяву у ЦНАП до 20 травня.


Сьогодні, термін, до коли можна подати – продовжили до 1 червня.

Пдприємці можуть звернутися з відповідною заявою до департаменту “Центр надання адміністративних послуг”, а працівники департаменту муніципальної варти допоможуть безплатно перевезти тимчасові конструкції на нове місце торгівлі.

За домовленістю керівництва міської ради та ринку «Новий», на Новому ринку продовжили пільговий період для підприємців зі Старого ринку до 1 червня.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: 20 травня, на території Центрального ринку розпочали демонтаж трьох тимчасових споруд. Дозвіл на демонтаж дав виконавчий комітет міськради під час позачергового засідання 20 травня.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні