У Луцьку на Центральному ринку розпочали демонтаж контейнерів. Прибула спецтехніка. ФОТО

1
2
У Луцьку на Центральному ринку розпочали демонтаж контейнерів. Прибула спецтехніка. ФОТО
На території Центрального ринку міста Луцька розпочали демонтаж трьох тимчасових споруд. Дозвіл на демонтаж дав виконавчий комітет міськради під час позачергового засідання 20 травня.

Про це інформує ІА Волинські новини.

Зокрема, йдеться про три тимчасові споруди з ряду підприємства «МТС Агросервіс», які, зі слів очільниці департаменту муніципальної варти Луцької міської ради Юлії Сиротинської, розміщені з порушенням і стоять на тротуарі.

Демонтаж розпочався близько 17:30, його здійснюють працівники департаменту за допомогою спецтехніки.

Нагадаємо, підприємців Центрального ринку (власників металевих контейнерів, розташованих на вулиці Глушець, 1) попереджали, щоб вони до 20 травня перевезли свої контейнери з території ринку. До цього числа у них була можливість це зробити безплатно. Їм потрібно було написати заяву у ЦНАП. Від сьогодні заяви уже не прийматимуть. Усі контейнери з території ринку на Глушець, 1 демонтують муніципали в примусовому порядку.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Пустовіт і Ко набирають бонуси перед виборами.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні