Підприємців Старого ринку попередили встигнути написати заяви на вивіз контейнерів

0
8
Підприємців Старого ринку попередили встигнути написати заяви на вивіз контейнерів
Підприємцям Центрального ринку (власникам металевих контейнерів, розташованих на вулиці Глушець, 1) повідомили, що до 20 травня вони можуть перевезти свої контейнери з території ринку безплатно. Для цього їм потрібно написати заяву у ЦНАП. Після 20 числа заяв уже не прийматимуть.

Про це інформують на сторінці департаменту муніципальної варти Луцької міськради у фейсбуці.

"Департамент мунварти повідомляє, що власники металевих контейнерів, які розташовані на вулиці Глушець, 1 (територія колишнього ринку Центральний), можуть скористатись пільгами та перевезти свої об’єкти на безоплатній основі.

Для цього необхідно звернутись з відповідними заявами до Центру надання адміністративних послуг у м. Луцьку – ЦНАП (м. Луцьк, вул. Лесі Українки, 35, тел. 723227) з 14 по 16 травня 2020 року.

З 20 травня 2020 року такі заяви не прийматимуть, а ті суб’єкти господарювання, які не звернуться до ЦНАПу втратять можливість на безкоштовне перевезення свого контейнеру", – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, учора13 травня працівники департаменту муніципальної варти Луцької міської ради демонтували ворота на Центральному ринку.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Підприємці Старого ринку перекрили рух на дорозі: вимагають діалогу з владою.

В мунварті наголосили, що всі металеві контейнери, які не будуть демонтовані в добровільному порядку на вулиці Глушець, 1 на земельній ділянці кадастровий номер 0710100000:11:050:0005 – будуть демонтовані департаментом муніципальної варти Луцької міської ради відповідно до рішення Луцької міської ради від 29.01.2020 №69/1 «Про припинення права постійного користування КП «Луцькі ринки» земельною ділянкою».
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
8

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні