Муніципальна варта продовжила наступ на Центральний ринок у Луцьку. ФОТО. ВІДЕО

0
9
Муніципальна варта продовжила наступ на Центральний ринок у Луцьку. ФОТО. ВІДЕО
Працівники департаменту муніципальної варти Луцької міської ради демонтували ворота на Центральному ринку.

Про це йдеться на сайті Суспільного.

Працівники департаменту муніципальної варти Луцької міської ради орієнтовно о 18:30 спиляли металеві ворота-вхід до Центрального ринку обласного центру.

На місці події зібралося до пів сотні людей – підприємці, поліція, муніципали. Таку цифру назвав Юрій Сидорук, в.о. заступника начальника Луцького міськвідділу поліції.

"Ворота спиляли і забрали. На ринку залишилось два десятка підприємців, вирішують, хто чергуватиме уночі", – підприємиця Тетяна Біскуп.

Нагадаємо, спроба демонтувати ринок відбулася в ніч з 4 на 5 лютого. Тоді після сутичок підприємців з муніципалами травмувалося 5 людей.

10 лютого працівники муніципальної варти почали демонтаж паркану на Центральному ринку. Люди стали "живим" щитом і не підпустили їх до огорожі.Проте вже 11 березня муніципали довершили справу й паркан таки демонтували.

Керівниця муніципалів разом із підлеглими демонтовувала МАФ на території ринку. За згодою окремих підприємців металеві ятки зносили і перевозили упродовж лютого-березня цього року.

Підприємці та працівники Центрального ринку неодноразово приходили до Луцької міської ради з проханнями не руйнувати їхнє майно.





Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
9

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні