Після сутичок на Старому ринку в лікарні нині залишається один травмований

0
9
Після сутичок на Старому ринку в лікарні нині залишається один травмований
Після сутичок минулої ночі на Центральному ринку до приймального відділення Луцької міської клінічної лікарні доставили трьох травмованих.

Про це розповів заступник директора з інформаційно-аналітичної роботи медзакладу Андрій Смольянінов, повідомляє Суспільне Волині.

За словами лікаря, одному чоловікові надали допомогу в травмпункті і він пішов лікуватися амбулаторно додому. Двох інших – госпіталізували з черепно-мозковими травмами.

"Двоє було госпіталізовано у відділення нейрохірургії з черепно-мозковими травмами. На ранок – один із пацієнтів відмовився від подальшого обстеження і лікування, другий пацієнт продовжує лікування у відділенні нейрохірургії. З госпіталізованих один із працівників поліції, інший – просто громадянин. Пацієнт, який перебуває на лікуванні спілкуватися із пресою відмовляється", – прокоментував Андрій Смольянінов.

Фельдшерка з карети швидкої допомоги, яка цієї ночі чергувала на Центральному ринку, розповіла, що загалом за медичною допомогою зверталися п’ятеро людей.

Нагадаємо, у Луцьку 4 лютого близько 22:30 години розпочали примусовий демонтаж важкою технікою контейнерів на Центральному ринку. Невідомі особи тракторами-екскаваторами поламали контейнери з товаром. У результаті сутичок є постраждалі. На місці працювали медики.На місце прибув головний міліціонер області Петро Шпига. Поліція затримала людей в балаклавах. З'ясувалося, що це – працівники муніципальної варти Луцької міськради.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: «Демонтаж ринку буде продовжено», – Луцькрада


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
9

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні