«Богдан Моторс» виготовлятиме тролейбуси для Луцька

2
-2
«Богдан Моторс» виготовлятиме тролейбуси для Луцька
Завод «Богдан Моторс» виготовить 29 тролейбусів для Луцька.

Про це йдеться на сайті автозаводу.

На адресу ДП «Автоскладальний завод № 1» надійшов лист, у якому зазначено, що, згідно рішення Луцької міської ради ДП «Автоскладальний завод № 1» АТ «АК «Богдан Моторс» визнане переможцем тендеру на постачання 29 нових низькопідлогових 12-метрових тролейбусів, включно з комплектом запасних частин та витратних матеріалів, обладнання та інструменту для технічного обслуговування, ремонту і пов’язаної діяльності.

Варто нагадати, що тендер на придбання нових тролейбусів для міста Луцька було оголошено ще у серпні 2019 року в рамках реалізації проєкту «Міський громадський транспорт України». Фінансування замовлення частково буде здійснено за рахунок позики Європейського інвестиційного банку.

Так, у рамках проєкту «Оновлення інфраструктури електротранспорту міста Луцька», який передбачає придбання 30 нових низькопідлогових тролейбусів, планують залучити кошти Європейського інвестиційного банку в сумі 135,2 млн грн. На співфінансування цього проєкту в бюджеті розвитку Луцька передбачено 17,3 млн грн.

Дочірнє підприємство «Автоскладальний завод № 1» АТ «АК «Богдан Моторс» має значний досвід у реалізації подібних проектів по всій Україні. Саме за допомогою коштів ЄБРР у 2019 році відбулося постачання сучасних автобусів і тролейбусів до Києва, Харкова, Хмельницького та Сум.

«Богдан» наголошує на тому, що, замовлення українськими містами продукції вітчизняного підприємства призведе до завантаження виробництва, збереження робочих місць та збільшення відрахувань до місцевих і державного бюджетів, а також припиненню відтоку кваліфікованих працівників, зокрема інженерів та конструкторів за кордон.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Нарешті! Сподіваюсь - традицію продовжать і смердючі «еталони» зникнуть з наших вулиць. Всього місяць без дизельного лайна - і яке чисте повітря в Луцьку
Відповісти
Зі своїми легше знайти порозуміння.Буде 50 на 50.Закінчення каденції прискорюється з космічною швидкістю.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні