У мерії сказали, коли в Луцьк привезуть нові тролейбуси

1
-1
У мерії сказали, коли в Луцьк привезуть нові тролейбуси
У Луцькій міській раді сказали, коли в Луцьк можуть привезти нові тролейбуси.

Про це стало відомо у середу, 27 листопада, на пленарному засіданні сесії міськради.

Зокрема, радник Луцького міського голови Ігор Поліщук зазначив, що найближчим часом буде визначений переможець тендеру на поставку 30-ти тролейбусів.

«У цьому році вже закладалися кошти на ці тролейбуси, ми закладаємо гроші на наступний рік на співфінансування. Очікуємо, що в березні вже будуть перші поставки цих тролейбусів, якщо кошти від Європейського банку надійдуть вчасно і все буде добре. Підґрунтя, щоб це не відбулося, поки немає», – сказав Поліщук.

Нагадаємо, раніше директор департаменту економічної політики Борис Смаль повідомив, що Луцьк готовий до отримання авансового платежу від Європейського інвестиційного банку, адже виконав необхідні процедури. Утім, за умовами фінансової установи, такі ж кроки мають зробити й інші міста, зокрема, Харків та Дніпро.

«Нам варто чекати ще один тиждень. Якщо до цих пір не проплатять, то навряд цьогоріч кошти прийдуть. На жаль, ми залежимо від інших міст», – констатував він.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Вже не перший рік так під новий рік розказують, що в наступному році куплять нові тролейбуси. І так і нічого нема.
Думають як то гроші розділити і не виходе. Скільки вже тих тендерів було, а толку так і нема.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні