У Москві через коронавірус «швидкі» шикуються у величезні черги біля лікарень. ВІДЕО

0
4
У Москві через коронавірус «швидкі» шикуються у величезні черги біля лікарень. ВІДЕО
У російському сегменті соціальних мереж з’явилося відразу кілька відео з Москви та її передмість, на яких видно величезні черги авто швидкої допомоги — ймовірно, через спалах коронавірусу.

Більшість із цих відео та фото оприлюднені в п’ятницю, 10 квітня. Їх зробили як самі працівники «швидкої», так і мешканці Москви, пише «НВ».

«Сьогодні працюю на швидкій в нічну зміну. З Мітіно (район Москви, розташований за МКАД) привезли пацієнта в лікарню, у Новогорськ (мікрорайон в складі міста Хімки Московської області), мабуть у Москві немає куди. Я ще такого не бачив за шість років! Стоїмо в черзі», — написав Олег Пихтін.



У коментарях до цих фотографій інші користувачі також публікують аналогічні відео та фото.



А мешканка Москви Надія Зубакова оприлюднила відео, яке зняв її однокласник, що працює фельдшером на «швидкій допомозі» в російській столиці.

Чоловік, який знімав відео з кабіни «швидкої», розповідає, що медики прямували в «третій госпіталь ветеранів» (шпиталь для ветеранів воєн № 3 в Москві). Однак прилеглі до медичної установи вулиці виявилися буквально заповнені чергою зі «швидких».

«Ось це так, дві вулиці черги! Це ми тепер до вечора без обіду простоїмо тут», — коментує ситуацію автор відео.



А ось ще одне аналогічне відео.



Зазначимо, станом на 11 квітня Росія займає 17-те місце у світі за кількістю інфікованих COVID-19 (загалом 13 584 виявлених випадків, 106 смертей).

За останню добу в РФ було підтверджено 1667 нових випадків коронавірусної інфекції в 49 регіонах. Кількість пацієнтів, які одужали, збільшилася до 1045 осіб.

Також за добу було зафіксовано 12 нових летальних випадків: 8 в Москві, 1 в Московській області, 1 в Хабаровському краї, 1 в Ставропольському краї, 1 в Калінінградській області.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні