--> Коронавірус у Луцьку: відомо, хто підчепив інфекцію | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Коронавірус у Луцьку: відомо, хто підчепив інфекцію

5
-4
Коронавірус у Луцьку: відомо, хто підчепив інфекцію
У чотирьох працівників відділення інтенсивної терапії Луцької міської клінічної лікарні підтвердили коронавірус.

Усі вони почуваються добре і не мають жодних симптомів. Інформацію також підтвердили у Луцькій міській клінічній лікарні, пише «Перший».

Нагадаємо, на коронавірус раніше захворіла очільниця міської лікарні Лариса Духневич. Перший її тест показав негативний результат, тож кілька днів лікарка провела у реанімації міської лікарні. Після підтведження її діагнозу посадовицю перевели до інфекційної лікарні, а медиків, які з нею працювали, ізолювали. Згодом їхні аналізи не показали інфекції.

Як повідомили в ОДА, станом на 1 квітня – на Волині сім підтверджених випадків захворювання. За останню добу зафіксували чотирьох хворих.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Повідомили про стан чотирьох хворих на коронавірус волинян

Заступник директора Луцької міської клінічної лікарні Андрій Смольянінов повідомив, що тести на коронавірус профілактично зробили усім працівникам відділення інтенсивної терапії. У чотирьох медиків знайшли інфекцію, проте вони не контактували з головною лікаркою.

«Де вони інфікувались та як дотримувались умов карантину, ще потрібно з’ясувати», – каже медик.

Серед інфікованих працівників – лікар та медсестри. Вони 1979, 1994, 1995 та 1996 років народження.

«Симптомів у них ніяких немає. Ми відсторонили їх від роботи і вони перебувають на обсервації», – повідомив Андрій Смольянінов.

Наразі у лікарні обстежують пацієнтів, з якими контактували медики. Частині з них аналізи уже провели, і вони не виявили інфікування.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
То вони духневич заразили 100 процентів.4 з Іспанії прилетіли.
Відповісти
Дорогі журналісти, будь ласка, проведіть власне розслідування. Органам точно дана вказівка спустити справу. Людині, яка принесла хворобу в колектив, ще й у такий скрутний час, не місце працювати у лікарні, а тим паче очолювати заклад. Всі знають, що вона була за кордоном, а робить з себе невинну, начебто заразилася на робочому місці. Це НЕПРАВДА, вона щороку у такий час літає за кордон з своєю подругою, старшою, цього року теж була, і так ретельно приховує. Дайте запит до державної прикордонної служби про перетин людини державного кордону, і все стане зрозуміло. Ну як можна мовчати, емоції переповнюють, невідомо ще скількох людей з нашої лікарні вона заразила, хіба таке можна пробачати? На кону здоров’я, життя не лише медперсоналу, а й пацієнтів, яких ми обіцяли не калічити, а лікувати. Якщо має совість, повинна піти сама, але я глибоко в цьому сумніваюся, тому вся надія на ЗМІ. А Волинським новинам, та Волиньпосту ГАНЬБА, труть неугодні коментарі. Дякую Вам, Волинь 24, за вашу об’єктивність та чесність.
Відповісти
Дуже правильно ви все написали. Нічого додати. Просто крик душі сотень чи тисяч волинян. Як вже осточортіла ця постійна брехня пані щербак та інших. На що вони надіються? що все зійде з рук... А у нас надія, дійсно, лише на чесних журналістів та громадськість.
А про нових інфікованих заступник постійно буде розказувати, що вони не контактували, а всі заразились на шашликах... БЕРЕЖІТЬ МЕДИКІВ!!!
Відповісти
Де моє повідомлення, там що - порушені якісь правила?
Відповісти
Скільки можна брехати людям?.. Тепер питання стоїть РЕБРОМ: тож чи була Духневич за кордоном??? І хто бреше- сама Духневич, чи люди, що пишуть коментарі та хочуть доказів??? Вже не так цікаво про цей коронавірус, як дійсно хочеться ПРАВДИ. Бо якщо її приховують від людей, то цим ще більше обурюють народ! Якусь продачиню штрафують, а людину, яка порушує закон про обсервацію і скриває правду,- її вигороджують??? Хто за це відповість? І якщо думаєте, що це просто замовчити і люди забудуть,- тож помиляєтесь! Якщо правду люди, все ж, відкопають та будуть докази, що лікарка була за кордоном,- чи це хтось пробачить??? Я сумніваюся.....
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні