--> Повідомили про стан чотирьох хворих на коронавірус волинян | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Повідомили про стан чотирьох хворих на коронавірус волинян

2
0
Повідомили про стан чотирьох хворих на коронавірус волинян
У рамках проведення епідеміологічного розслідування у Луцькій міській клінічні лікарні обстежили всіх медичних працівників відділення анестезіології, які за наказом МОЗ №722 від 28.03.2020 не підлягають під визначення контактних осіб.

Про це повідомили на сторінці медичного закладу у фейсбуці.

Нагадаємо, у директора Луцької міської лікарні Лариси Духневич 25 березня, виявили коронавірус.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Чи захворіли на коронавірус люди, які контактували з директоркою луцької лікарні

Сьогодні стало відомо, що за останню добу на Волині виявлено ще 4 лабораторно підтверджених випадків COVID-19. Усі особи обстежувались з профілактичною метою при проведенні протиепідемічних заходів серед медпрацівників у відділенні інтенсивної терапії Луцької міської клінічної лікарні.

Серед обстежених виявлено позитивні результати ПЛР на COVID-19 у 4 працівників.

"Їхній стан задовільний. Ознак захворювань не мають. Відділення реанімації закрито для проведення дезінфекційних заходів. Ці працівники відсторонені від роботи на період обсервації. За контактними особами встановлено нагляд", – повідомили в міській лікарні.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Дожилися, в лікарні своя же і заразила, ще й скривають
Відповісти
Дорогі журналісти, будь ласка, проведіть власне розслідування. Органам точно дана вказівка спустити справу. Людині, яка принесла хворобу в колектив, ще й у такий скрутний час, не місце працювати у лікарні, а тим паче очолювати заклад. Всі знають, що вона була за кордоном, а робить з себе невинну, начебто заразилася на робочому місці. Це НЕПРАВДА, вона щороку у такий час літає за кордон з своєю подругою, старшою, цього року теж була, і так ретельно приховує. Дайте запит до державної прикордонної служби про перетин людини державного кордону, і все стане зрозуміло. Ну як можна мовчати, емоції переповнюють, невідомо ще скількох людей з нашої лікарні вона заразила, хіба таке можна пробачати? На кону здоров’я, життя не лише медперсоналу, а й пацієнтів, яких ми обіцяли не калічити, а лікувати. Якщо має совість, повинна піти сама, але я глибоко в цьому сумніваюся, тому вся надія на ЗМІ. А Волинським новинам, та Волиньпосту ГАНЬБА, труть неугодні коментарі. Дякую Вам, Волинь 24, за вашу об’єктивність та чесність.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні