Президент призначив голів трьох волинських райдержадміністрацій

0
0
Президент призначив голів трьох волинських райдержадміністрацій
Президент Володимир Зеленський призначив голів райадміністрацій в Горохівському, Ківерцівському і Любомльському районах Волинської області.

Відповідні розпорядження оприлюднені на офіційному сайті Президента України. Всі документи підписані 24 березня.

Розпорядженням №210/2020-рп головою Горохівської районної державної адміністрації призначено Сергія Вікторовича Мишленика.

Сергій Мишленик тривалий час працював у державній виконавчій службі Волинської області. З 2011-го по січень 2014 року був начальником управління державної виконавчої служби головного управління юстиції у Волинській області. У 2014 році попрацював начальником головного управління юстиції у Волинській області, у 2015 році його понизили до головного спеціаліста головного управління юстиції у Волинській області.

У 2018-2019 роках Сергій Мишленик працював у ТОВ "Волиньгаз збут". 19 листопада 2019 року подав електронну декларацію як кандидат на посаду начальника управління забезпечення примусового виконання рішень у Волинській області Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції. А вже через два місяці, 19 січня 2020 року, Сергій Мишленик офіційно задекларував свої наміри стати головою райдержадміністрації у Волинській області, лише не вказав у декларації, яким районом прагне керувати.

Розпорядженням №211/2020-рп головою Ківерцівської районної державної адміністрації призначено Аллу Анатоліївну Гонтар.

Нагадаємо, Алла Гонтар до призначення працювала головою Журавичівської сільської ради. Вона заміжня, має сина Назарія та доньку Анастасію.

Розпорядженням №212/2020-рп головою Любомльської районної державної адміністрації Волинської області призначено Ігоря Володимировича Оксенчука.

Ігор Оксенчук – колишній керівник обласного управління юстиції. До призначення Юрія Погуляйка його називали претендентом на посаду голови Волинської ОДА. Прогнози не справдилися. Довелося задовольнитися меншим.

Ігор Оксенчук – уродженець Луцька, проживає тут і зараз. Має дружину та двох синів.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні