Хто посяде крісло голови Волинської ОДА: прізвища ймовірних кандидатів

1
10
Хто посяде крісло голови Волинської ОДА: прізвища ймовірних кандидатів
За кілька днів буде своєрідний 3-місячний ювілей, відколи волинська виконавча влада не має керівника. Щоправда, чутки та версії того, хто сяде в крісло голови Волинської облдержадміністрації, ходять давно.

Головний редактор інформаційного агентства «Конкурент», політичний експерт Андрій Лучик навіть озвучив прізвища. Про них – у сюжеті телеканалу «Сфера-ТВ. Луцьк».

«Якщо говорити по прізвищах, то називали кандидатуру Романа Іванюка (син луцького ресторатора Олега Іванюка, колишній в.о. генерального директора концерну «Укрспирт», у 2014-му – кандидат у народні депутати в окрузі №20 (Луцьк) – ред.). Чому це реальна кандидатура, можна подивитися на те, хто зараз у нас прем’єр-міністр. Це Олексій Гончарук, він колись працював у «Concorde Capital», в інвестиційній фірмі. Відповідно Роман Романюк теж виходець із цієї інвестиційної компанії», – коментує Андрій Лучик.

«Ще однією дуже ймовірною кандидатурою називали Григорія Недопада. Чи буде він очолювати область, чи ні – покаже час», – додає політексперт.

Подейкують, що розглядається кандидатура й трохи маловідомого на Волині екскерівника головного управління юстиції в області, а нині очільника цієї структури на Івано-Франківщині Антона Кустика.

«Також говорять про львівського «есбеушного» генерала. Це Олександр Калінін», – веде далі Андрій Лучик.

Ще два претенденти на пост голови ОДА: це ще один колишній керівник обласної юстиції Ігор Оксенчук та колишній головний податківець Волині Андрій Діхтярук.

«Вгадати, хто з усіх перелічених очолить область, поки зарано, але політексперти припускають, що це для всіх може бути сюрпризом», – йдеться в сюжеті.

Більше – у сюжеті.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
10

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Друзі, раптом що, то у нас є ютуб-канал, де висять всі сюжети окремо, бо з ФБ незручно)
https://www.youtube.com/channel/UCxza6969jCYwUhrW9hkRVnA
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні