Хто претендує очолити Любомльську РДА. ДЕКЛАРАЦІЯ

0
1
Хто претендує очолити Любомльську РДА. ДЕКЛАРАЦІЯ
Відомо, хто претендує зайняти крісло голови Любомльської райдержадміністрації на Волині.

Е-декларацію кандидата колишнього керівника обласної юстиції Ігоря Оксенчука проаналізувало інформаційне агентство ВолиньPost.

Претендент на посаду голови Любомльської райдержадміністрації Ігор Оксенчук – уродженець Луцька, тут проживає і зараз. Має дружину та двох синів. Трудову діяльність розпочинав вчителем історії, згодом працював у державній виконавчій службі й, підіймаючись кар’єрною драбиною, очолив обласне управління юстиції.

До слова, до призначення головою Волинської ОДА Юрія Погуляйка у ЗМІ серед ймовірних кандидатів на пост голови ОДА звучало й ім’я Ігоря Оксенчука. Та, як бачимо, прогнози не справдилися.

Оксенчук має квартиру та гараж у Луцьку, а його дружина – житловий будинок та земельну ділянку у селі Боратин, що біля Луцька. В автопарку сім’ї Оксенчуків – Lexus CT 200H 2012 року випуску (належить Ігорю Оксенчуку). Також Ігор Оксенчук вказав, що користується автомобілем Volkswagen Transporter, який належить третій особі – Мартинюку Івану Федоровичу.

У 2019 році серед заробленого Ігорем Оксенчуком – лише дохід від зайняття незалежною професійною діяльністю (5249 гривень). Його дружина заробила майже 82 тисяч гривень заробітної плати в обласному управлінні юстиції та отримала майже 20 тисяч гривень пенсії.

У власності Оксенчука та його дружини – 34 тисячі доларів готівкою та понад 14 тисяч гривень на банківських рахунках.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні