Судять заїжджого рецидивіста, який зарізав лучанина. ВІДЕО

1
14
Судять заїжджого рецидивіста, який зарізав лучанина. ВІДЕО
У Луцьку судять чоловіка за вбивство товариша по чарці.

На лаві підсудних Луцького міськрайоного суду Анатолій Вараковський. Два роки тому він переїхав до Луцька з Донеччини. Оселився у мікрорайоні Вересневе, де одразу завів собі друзів по чарці, йдеться в сюжеті ТРК «Аверс».

Нагадаємо, удень 2 січня нетверезий чоловік у себе в оселі під час сварки двічі двічі вдарив ножем у груди свого 53-річного знайомого Олександра Шульгана – і той помер.


ЧИТАТИ ТАКОЖ: У Луцьку зарізали чоловіка: як затримували вбивцю. ПОДРОБИЦІ

Зловмисника, який утік з місця вчинення злочину, затримали того ж дня. З'ясувалося, що він уже був судимий за умисне вбивство.

Окрім того, на розгляді в Луцькому міськрайонному суді перебуває два обвинувальних акти в кримінальних провадженнях щодо нього – про вчинення крадіжок та умисних легких тілесних ушкоджень.

Провину у вбивстві підсудний визнає.

Сусіди кажуть, що підозрюваного вони знали дуже добре. Спокій на їхній вулиці закінчився саме тоді, як він приїхав сюди жити.

«Два роки тут спокою не було. Поліція по 2-3 рази на день виїжджала. Йому той Саша, якого він зарізав, сказав, що ти не місцевий. А горілка все робить», – каже сусід.

За скоєння умисного вбивства Анатолію Вараковському загрожує 15 років позбавлення волі або довічне ув’язнення.

Більше – в сюжеті.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
14

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Панаєхалі!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні