У Луцьку зарізали чоловіка: як затримували вбивцю. ПОДРОБИЦІ

0
2
У Луцьку зарізали чоловіка: як затримували вбивцю. ПОДРОБИЦІ
Півгодини знадобилось луцьким патрульним, аби виявити і затримати чоловіка, який скоїв вбивство сьогодні у Луцьку.

Подробиці затримання повідомили в пресслужбі патрульної поліції Волині.

Нагадаємо, сьогодні, 2 січня, по обіді до поліції зателефонував 48-річний житель обласного центру, який повідомив, що візуально знайомий за місцем проживання під час сварки наніс смертельне ножове порання його братові, 53-річному жителю Луцька.

Зловмисник з місця пригоди втік.

На місце події, на вулиці Куделі, миттєво прибули три екіпажі патрульних.

Як розповіли їм очевидці події, четверо чоловіків розпивали алкогольні напої. Далі між ними виник конфлікт, під час якого один з учасників наніс ножове поранення іншому в район грудної клітки. Виявилось, що воно було смертельним. Зловмисник втік з місця події.

Поспілкувавшись з очевидцями, заявником і сусідом, поліцейські прийняли рішення обстежити прилеглу територію. Інші патрульні охороняли місце події та встановлювали детальні обставини. Також прибули й медики, які констатували смерть потерпілого.

«Приблизно за півгодини, на вулиці Корольова, в ході оперативно-розшукових заходів, ми помітили чоловіка, який підходив по орієнтуванню. На нього вказали і інші двоє очевидців події. Особу затримали і доставили на місце вбивства. Далі працювала слідчо-оперативна група», - розповів патрульний поліцейський Дмитро.

Підозрюваним у вбивстві виявився раніше судимий 39-річний житель Донецької області.

Як повідомляє сектор комунікації ГУНП, після оголошення йому про підозру у вчиненні кримінального злочину, передбаченого ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України, буде вирішуватися питання щодо обрання міри запобіжного заходу. Санкція статті передбачає, зокрема, до п’ятнадцяти років позбавлення волі.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні