Прокурори наполягають на триманні під вартою убивці лучанина

0
0
Прокурори наполягають на триманні під вартою убивці лучанина
Прокурори Луцької місцевої прокуратури здійснюють процесуальне керівництво досудовим розслідуванням у кримінальному провадженні про вчинення 39-річним мешканцем обласного центру Волині умисного вбивства.

Про це повідомили в пресслужбі прокуратури Волині.

Удень 2 січня нетверезий чоловік у себе в оселі під час сварки двічі вдарив ножем у груди свого 53-річного знайомого – і той помер.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: У Луцьку зарізали чоловіка: як затримували вбивцю. ПОДРОБИЦІ

Зловмисника, який утік з місця вчинення злочину, затримали того ж дня. З'ясувалося, що він уже був судимий за умисне вбивство.

Окрім того, на розгляді в Луцькому міськрайонному суді перебуває два обвинувальних акти в кримінальних провадженнях щодо нього – про вчинення крадіжок та умисних легких тілесних ушкоджень.

Чоловікові повідомлено про підозру в умисному вбивстві, вчиненому особою, яка раніше вчинила умисне вбивство (кримінальне правопорушення, передбачене п.13 ч.2 ст. 115 КК України).
Прокурори наполягають на обранні йому запобіжного заходу у виді тримання під вартою на 60 днів.

Зауважимо, що за такий злочин Кримінальним кодексом України передбачено покарання у виді позбавлення волі на строк від десяти до п'ятнадцяти років або довічного позбавлення волі.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні