--> Харківська школярка віддала своє волосся на перуку для хворої дитини | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Харківська школярка віддала своє волосся на перуку для хворої дитини

0
2
Харківська школярка віддала своє волосся на перуку для хворої дитини
Харківська школярка Емілія віддала своє волосся на створення спеціальної медичної “перуки” для хворої дитини, яка втратила волосся.

Про це бабуся Емілії - лікарка за фахом Кіра Джафарова - написала у фейсбуці, - передає Укрінформ.

"Сьогодні Емілія віддала своє волосся. Для того, щоб оцінити значущість її вчинку, необхідно знати, що 147 мільйонів людей на Землі страждають на гніздову алопецію, тобто - повну втрату волосся. Серед них є діти, котрі відчувають неймовірні психологічні страждання", - написала Кіра Джафарова.

За її словами, одного разу Емілія жартома сказала, що могла б поділитися своїм волоссям з дівчинкою, у якої їх немає. Також бабуся додала, що Емілія зростає в сім’ї лікарів, в якій заведено займатися благодійністю: наприклад, віддати заощадження, щоб забезпечити дитину із вродженою вадою серця витратними матеріалами для операції.

20 лютого, йдеться у повідомленні, до Харкова прилетіли фахівці з італійської компанії Cesare Ragazzi Laboratories, щоб правильно зрізати волосся Емілії. Протягом кількох місяців вони будуть створювати систему заміщення волосся конкретній дитині, а потім знову приїдуть, щоб зробити естетичне протезування дівчинці, яка про це мріє.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні