--> Волинські роботодавці можуть скористатися безплатними послугами служби зайнятості | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Волинські роботодавці можуть скористатися безплатними послугами служби зайнятості

0
9
Волинські роботодавці можуть скористатися безплатними послугами служби зайнятості
Державна служба зайнятості, зокрема Волинський обласний центр зайнятості, безоплатно надає безліч послуг для роботодавців та безробітних.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як волиняни можуть скористатися послугами фахівців із рекрутингу

Із нами ви можете дізнатися все про стан, основні тенденції та процеси на локальному ринку праці, отримати інформацію відповідно до профілю підприємств про професійно-кваліфікаційний склад осіб, які зареєстровані в центрі зайнятості (далі – ЦЗ), зокрема про осіб, які шукають роботу і мають унікальні (рідкісні) професії, спеціальності або особисті якості.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Волині безробітним допомагають із профорієнтацією дистанційно

Ми вивчаємо потреби роботодавця та надаємо допомогу щодо укомплектування підприємств персоналом.



На індивідуальне замовлення роботодавця ми здійснюємо підбір необхідних працівників із використанням психодіагностичних методик: проведення тестування, оцінки та інтерпретації результатів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Де волинським роботодавцям знайти суперпрацівників

У центрах зайнятості ви можете знайти тимчасових працівників для виконання громадських та інших робіт тимчасового характеру. Задля допомоги в оперативному підборі необхідних кадрів шляхом представлення вакансій для потенційних працівників ми проводимо ярмарки вакансій.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чим можуть допомогти волинянам у службі зайнятості: послуги

Організовуємо підготовку, перепідготовку і підвищення кваліфікації безробітних з урахуванням поточної та перспективної потреби роботодавців у навчальних закладах, так і безпосередньо на виробництві.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Безробітним волинянам допомагають кар’єрні радники

Стимулюємо діяльність роботодавців, спрямовану на створення нових робочих місць шляхом щомісячної компенсації єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування.

Надаємо роботодавцям компенсацію витрат на оплату праці працевлаштованих осіб із числа внутрішньо переміщених осіб та компенсації витрат роботодавця, який працевлаштовує зареєстрованих безробітних із числа внутрішньо переміщених осіб, на перепідготовку та підвищення кваліфікації.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як волинянам отримати гроші на початок власного бізнесу

Ми допоможемо роботодавцям зняти з реєстрації трудові договори між фізичними особами-підприємцями та найманими працівниками, зареєстрованими в службі зайнятості до 01.01.2015 року.



Надаємо комплекс спеціальних послуг у розв’язанні проблеми роботи з трудовим колективом у ситуації запланованого вивільнення працівників.

Допомагаємо у підготовці текстів оголошень про вільні робочі місця (вакансії) для їх розміщення у ЄІАС, засобах масової інформації і пошуку кадрів.

Сприяємо у проведенні роботодавцями співбесід із кандидатами на робочі місця та організовуємо зустрічі з шукачами роботи, зокрема у центрах зайнятості.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Іноземці можуть отримати роботу на Волині

Проводимо семінари для роботодавців, зокрема з питань працевлаштування інвалідів.

Надаємо консультації щодо виконання певних норм законодавства про працю і зайнятість, державне соціальне страхування на випадок безробіття, зокрема з питань вивільнення працівників, працевлаштування громадян, які не здатні конкурувати на ринку праці, з питань використання праці іноземців тощо.

Консультуємо щодо питань організації та провадження підприємницької діяльності.

Інформацію щодо надання послуг та безпосередньо послуги Ви можете отримати в будь-якому центрі зайнятості. Адреси та номери телефонів філій і базових центрів зайнятості Волині, в яких ви можете отримати більш детальну відповідь на запитання, які вас цікавлять, дізнайтеся за посиланням: https://vol.dcz.gov.ua/publikaciya/kontakty-miskogo-miskrayonnogo-centriv-zaynyatosti-ta-filiy-volynskogo-oblasnogo-centru

Відділ інформаційної роботи Волинського обласного центру зайнятості

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
9

Коментарі:


  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні